Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiutka prawda

Czy miał ktoś z was płatną praktykę ?

Polecane posty

Gość samiutka prawda

na studiach , ile płacili :p ?

Gość grgr
za praktyki nikt nie placi, chyba ze jestes "cudowna" to potencjalny Twoj szef moze ci zaplacic

Gość samiutka prawda
tak ,to ciekawe gdzie ty praktykujesz :o 🖐️ dużo praktyk jest teraz płatnych :o ponawiam pytanie do tych co wiedzą :)

Gość grgr
umnie w szkole zdazalo sie ze placili za praktyki ale to oczywiscie na lewiznie :) no i to przewaznie za to ze okazalas sie dobrym pracownikiem albo robilas jakies nadgodziny .. wiec wypadaloby zaplacic za to ze zostajesz ponad norme :P

Gość przyszła kierowczyni
staże sa [łatne a nie praktyki idiotko :O z reszta i tak na praktykach sie nic nie robi :O albo nie chpdzi wogole:O

Gość grgr
samiutka prawda :P to chyba Ty masz inne praktyki :) pomysl sama masz nabyc praktyke za free u kogos to jeszcze ma Ci placic za to ? wybacz brednia :)

Gość samiutka prawda
przyszła kierowczyni-> zamknij mordę tępa strzało wiem czym się różni staż od praktyki,jak nie wiesz o czym mowa to nie otwieraj ust bo tylko muczy się zlatują :o grgr-> to jest praktyka w jednej z dużych międzynarodowych firm logistycznych , nie wiem czy to będzie na lewo.

Gość sysia121
2500 informatyk :)

Gość samiutka prawda
sysia121-> dzięki ;) aż tyle się nie spodziewam a jaki region ?

zalezy gdzie masz praktyki, ja mialam miesiac w pewneym biurze a sie narbilam jak zwykly praownik, a nic nie dostalam, a moj kolega mial w iinnej firmie i mu zwrocili 150 za przejazdy

Gość grgr
samiutka prawda- to zalezy tak jak Tobie napisalam nie ktorzy Ci zaplaca a ogolnie nie maja takiego obowiazku pewnie ze to zalezy od prestizu firmy ...

Gość samiutka prawda
rybenka88-> dzięki :o też miałam bezpłatną ;) teraz czas na płatną też się spodziewam jakiś zwrotów kosztów dojazdu albo czegoś ale to się dowiem we wtorek :)

Gość sysia121
Małopolska :P