Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimiennna

Czy któras z was kiedys tak miała?????????? problem!!!!!

Polecane posty

Gość bezimiennna

wczoraj kochałam sie z mezem był to moj ostatni dzien okresu i wiele razy doszło do wytrysku we mnie. boje sie ze bede w ciązy??? co wy na to??

Gość a ja na ...to jak na lato

Gość asdasdasas
obrzydliwe...jak można się kochać w okres?> raczej w ciąży nie jesteś....

Gość przeciez to imie
w okres sa najlepsze orgazmy :D

Gość bezimiennna
cykl 30-31 dni a okres 5 dni a to byl ostatni dzien okresu

przy 30-dniowym- oczywiście regularnym cyklu okres płodny przypada na 12-16 dzień cyklu:). Poza tym są objawy owulacyjne., typu ból jajników, zwiększona ilość sluzu, zwiększenie temp.Według mnie na rzie nie masz się czego obawiać.:)

Gość bezimiennna
boje sie mimo wszytsko :(

Gość bez sensu robisz
dlaczego się boisz? dlaczego nie pomyślałaś wcześniej? temat na forum nic ci nie pomoże. uprawiając sex bez zabezpieczenia, obojętnie w którym dniu cyklu, zawsze trzeba się liczyć z możliwością ciąży, nie wiedziałaś?

Gość oj takie tam
jak mogla wiedziec?? jak cale zycia mysla tylko o tym jak zlapac meza

Gość jadzka3456
najbezpieczniej jest zawsze przed okresem. tak 10 dni. Zalezy od cyklu ale okres bezplodny to ok. 16 dni w miesiacu. Dla wiekszego bezpieczenstwa (bez rysowania wykresow i mierzenia temperatury) obliczyc sobie te 10 dni. ja tak robie i jest ok zawsze. Ponad dwa lata. Nie oznacza to ze kochamy sie tylko wtedy ;p A jesli chodzi o to czy ostatni dzien to nie wiem za bardzo. Wiem ze moja kolezanka dwa razy kochala sie dwa dni po i zaszla w ciaze. Ale nie masz co sie martwic na zapas. Aby zajsc w ciaze nie wystarczy tylko skonczyc w srodku. uwierz mi. :) Duzo czynnikow na to wplywa. Tak jak ktos napisal wyzej juz... Pozdrawiaki i trzymaj sie i sie nie denerwuj! :)

szczerze mowiac nie ma reguły, znam osoby ktore wpadly w czasie okresu i byly wielce zdziwione bo to przeciez dni nieplodne, no ale coz stało sie... moglas pomyslec troche wczesniej, teraz pozostaje Ci tylko czekac na nastepny @

Gość jadzka3456
Lady Love - a kto Ci powiedział, że w czasie okresy są dni niepłodne? To jest wielka bzdura. W tym czasie to akurat dni względnej niepłodności. Nauka przedmałżeńska czasem się przydaje. :)

prze podobnym cyklu jeszcze nigdy mi si enie zdarzylo zajsc w ciaze kochajac sie w ostatnie dni okresu czy nawet dzien lub dwa po

Gość vaniliana
a ile masz lat jesli wolno zapytac?

Gość jadzka3456
ania panikara - nie pisz tutaj takich rzeczy, bo to niestety nie jest prawdą. NIe wprowadzaj w błąd - ok Ty nie zaszłaś w ciążę, ale niestety to nie jest reguła... Dzięki takim osobom jak Ty, małolaty czytają bzdury i za chwilę w ogóle się okaże, że tylko dwa dni w miesiącu można zajść w ciążę... :) Co oczywiście nie jest prawdą!

Gość otes
moja koelzanka zasza jak konczyl jej sie okres...jeszcze 2 dni krwawila...ale do zapodnienia doszlo...nigdy nie mas zpewnosci kiedy co i jak...i do tego ze jeszcze konczyl w tobie! kobieto! pomysl nastepnym razem bo po co seie stresowac..jak juch chcesz bez zabezpieczenia to chociaz niech konczy na zewnatrz