Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła kierowczyni

co sadzicie

Polecane posty

wkrotce zdaje prwako, chce sobie auto kupic jakies tanie oczywsicie mysle o calibrze wiem ze obciachowe ale na lepsze mnie nie stac , wiem ze jezdza nim same wiesniaki ale ja jestem dziewczyna wiem to inaczej bedzie wygladac ? co sadzicie

tam mialo pisac "wiec" to inaczej bedzie wygladac

no pytam na powaznie :O myslalam tez o hondzie civik ale ono jest duzo drozsze :O

kurwa ale sie myle 😡 myslalam o hondzie civic oczywiscie

no tak, ale wiesz z tego auta sie smieją i nie ma najlepszej opinii :O wiec tak sie zastanawiam ...

no tak honda :D strasznie mi sie podobają japonce :O

czyli co nie bedzie obciachem kupic cali? :D

bo w sumie ja sama jak widze goscia w calibrze od razu mysle sobie jaki wsiur :D a tu teraz sama bede pomykac tym scerwem? :D? sama nie wiem...

no ja nie mowie ze tylko wyglad sie liczy :D najlepsze sa japonskie i niemieckie jednak tez :)

kurcze a powiedz mi jak to sie nazywa to co sie montuje w aucie zeby pomimo ze ma mniej koni auto moze ono szybciej jezdzic wypadło mi z głowy a musze wiedziec!!!!

kurde jak to było yyyyyyyyyyyyyyyy powiedz bo nie da mi to spokoju :)

upik

Calibra to obciach ;) więc jej nie kupuj.. po zatym szybko się psuje, dużo pali.. wiem to z doświadczenia ;p lepsze cinquocento dla dziewczyny.. ja osobiście kupiłam forda fiestę lekko s\'tuningowanego z 92r.. niby silnik 1,3 turbo ;d ale nie jest jakimś szybkim autkiem .. PS: Nie kupuj calibry proszę.. ;d

o nieee jakbym miala jezdzic cinquocento to wolalabym juz ta calibre :O:O to znacie jescze jakies male autko tak dla mmnie , to moze jednak ta civic albo hmmm moze probasa? :D

no ale te wszystkie sa droższe :O

fiata punto ;p też jest fajny;) polecam fiata punto gt ;p 136 km przy silniku 1,4 ;) jest w co depnąć .. i jest czym poszaleć ;>

nie chce zadnego fiata :O to gówniane auta :O chcilabym cos hmm takie jakby sportowego bardziej :D

no a jak to sie nazywa to co pomino ze auta ma mniej koni moze jechac szybciej!!!!!! co jareczku nie wiesz? taki z ciebie rajdowiec?

no to jak masz takie wymagania to sobie kup audi s3 .... ;] za małe pieniądze nie kupisz samochodu : 1. który będzie twoim wymarzonym 2. w który będziesz mogła depnąć 3. który mało spali 4. który będzie oszczędny przy szybkiej jeździe 5. który będzie Twoim pierwszym samochodem ( a jak to pierwszy samochód i tak rozbijesz .. musi być ten pierwszy raz.. ) dlatego i tak uważam, że fiat na początek jest bardzo dobry.. bo mało pali, ma nie drogie części, (cc sporting kosztuje z 5 tys. a pojeździsz trochę ) po zatym takiego samochodu nie będzie Ci żal, jakby się coś z Nim stało.. ale to Twój wybór.. ;)

chodzi o to ze chcialabym jakies fajnie wygladajace autko takie pod sportowy typ nie zane fiaty itp. i jesczce za mala kase oczywiscie i tu mam do wyboru ta cali, weentualnie civic albo probasa ale juz sama nie wiem , a te ile moga palic?

a moze mazda 323f jezu jakie sa jeszce takiego typu bo wiecej nie znam...

Calibra pali ok 9-10 l na 100km ... wiem bo jeździ znajoma i ciągle narzeka.. najpierw była podekscytowana tym samochodem, bo czarne, takie sportowe i niskie.. potem sama stwierdziła, że wolałaby wrócić do swojej corsy ;) Civic .. - mam również znajomego, zależy który rok, ale te starsze w granicach 7-8l na 100 km więc tak ok nawet.. choć jak benzyna drożeje to bardziej boli ;) a probas nie mam pojęcia, poszukaj na allegro.. ;)

hmmm to nie dobrze jak duzo pali :) kupie auto i bedzie stac bo nie bede miala za co benzyny kupic :D

mazdą 323f jeździ mój kumpel.. powiem Ci, że jest fajna.. byliśmy w tym roku nad morzem, dużo nią jeździliśmy.. okazała się na prawdę dobra.. choć jest niska, więc jeśli jesteś mała nie będziesz widzieć z tyłu jak cofasz ;d już w nią nie wsiąde stwierdziłam ;) jako kierowca oczywiście.. ;) bagażnik ma duży.. miejsca dla 4 osób najlepiej wygodne... i podłokietnik jest ku mojemu zdziwieniu.. el. szyberdach co się odsuwa cały, nie mussisz go podnosić a masz świetny przewiew w samochodzie.. hmm,..140k/h to max.. zależy też jaki rocznik :p No i ma ładne światełka.. :) aaaa.. i jakbyś zapomniała świateł wyłączyć to Ci się alarm po wyłączeniu silnika włącza więc nigdy nie zapomnisz... pali hmm.. 6-7l na 100 więc jeszcze lepiej..;) Tylko nie kupuj czerwonej :p jest ohydna :D Najładniejsza jest czarna lub niebieska ;)

ooo to ta mazda brzmi ciekawie :P wyglada nawet nawet :P malo pali , wiekszej predkosci nie potrzebuje ewentualnie mozna zamontowac TO TO ( no co dodaje opredkosci) , lepsza od cali :)

tylko części są do niej drogie ;) przed wyjazdem kumpel ją "doszlifował" co go wyniosło ok 2 tys.. aaa no i jeszcze jak samochód będzie na ciebie zapisany ( a ty pewnie nie masz zniżek ) przy silniku 1,8 jaki mazda posiada oc płacisz najtaniej 700zł.. na pól roku .. a to boli ;/

calibra ? wiesniacki ?hmmm fantastyczne auto tylko ze trudno dostać auto w doskonalej formie i z malym przebiegiem to stare auta ....ale znajde taki model bo marzy mi sie :)

no tak ale przy zakupie każdego auta trzeba ponieść koszty :D