Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***agnieszka 30 lat

wałkowany temat, zobaczyłam byłego na n-k

Polecane posty

Gość ***agnieszka 30 lat

kiedyś byłam związana ze sporo starszym facetem, Wiktorem ja miałam 24 lata a on 39 zajrzałam do n-k znalazłam go i co się dowiedziałam ? Ma obecnie 45 lat, jest biznesmenem i ma żonę 23 lata :-D ale szok, kurwa czujecie ? ej, ha ha ha żona -23 lata i zdjęcia z wakacji - jakaś kurwa bezludna wyspa wynajęta i inne kraje, Kenia, Las Vegas normalnie spadłam z krzesła no i wielka miłość okazywana na zdjęciach między młodymi :-D co kobiety uważacie o takim facecie ? normalny jest ? a ta dziewczyna normalna ?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
myślę, że Ty jesteś zwyczajnie zazdrosna a Oni jak najbardziej normalni.

facet jak to facet woli mlodsze a laska poleciala poprostu na kase i tyle, no moze jeszcze na dobry seks.

Gość inne monstra
nie masz zbyt wielkiej wiedzy o ludziach jest typ kobiet które po prostu szukają łatwego życia u boku doświadczonego i w miarę majętnego mężczyzny i jest typ kobiet, którym imponuje doświadczenie i dojrzałość wcale mnie nie dziwi, że gość ma młodszą od siebie, przecież w wieku 40 lat nie będzie się wiązał z 40latką to byłoby bez sensu :D

Gość gazeta wyborcza
Ich sprawa dlaczego sa ze soba. Jesli sa szczesliwi to tobie nic do tego. Zazdrosc cie zzera bo na tych zdjeciach chcialabys byc ty.

Gość brill 2008
a moze oni sie zwyczajnie po prostu ....kochaja zreszta dlago mielibysmy wyciagac jakiekolwiek wnioski z tego co napisalas, to tylko jakies strzepki, nie znamy ich natomiast po tym co ty napisalas juz moge wyciagnac jakies wnioski o..Tobie zazdrosc cie zzera i chcialabys uslyszec potwierdzenia, ze z nimi cos jest nie tak...

Gość ***agnieszka 30 lat
z tego wynika że facet ma super im starszy to młodsze laski :-D za to kobieta to jest funkcjonalna tylko przez pewien krótki okres i zakańcza karierę :-D Pozatym pamiętam go z tego, że zawsze był bardzo bystry i potrafił rozmnażać pieniądze, nawet jak wygrał w totka to nic nie przejadł tylko zainwestował, talent domyślałam się że mu się dobrze powodzi ale że aż tak to nie pomyślałabym, szok normalnie

Gość gazeta wyborcza
a ty nnie masz< swojego zycia tylko musisz rozpamietywac twojego bylego? Kurcze, robi to co chce a tobie nic do tego.

Gość ***agnieszka 30 lat
a ty gazeta wyborcza co taka dziwna jesteś nigdy nie ciekawiło cię życie kiedyś twoich przyjaciół ? od niechcenia go znalazłam

Gość ***agnieszka 30 lat
a nawet jeśli zazdroszczę to co ztego ? tak bardzo was boli, że kogoś podziwiam i zazdroszczę im ? wy nikomu nigdy nie zazdrościliście ? święci jesteście ?

Gość gazeta wyborcza
Nigdy mnie nie ciekawilo zycie przyjaciol do takiego stopnia by rozpamietywac je na kafeterii. Moze dlatego, ze posiadam tez i moje wlasne:)) A juz na pewno nie laze na profile moich bylych facetow by jeszcze do tego je komentowac. Kazdy podejmuje decyzje jakie podejmuje i to ich sprawa. Jak twoj byly znalazl sobie mlodsza i jest mu z nia dobrze to tylko chwala im na droge. Ewidentnie widac, ze czujesz jeszcze cos do bylego i ci w niesmak, ze on kogos ma.

Gość ***agnieszka 30 lat
z jednej strony mu się nie dziwię myślę, że 80% dwudziestolatek nie odmówiłoby mu związku :-D

Gość gazeta wyborcza
a ty swojego zycia nie masz, ze tak sie interesujesz zyciem twego ex? pewnie sama bys nie mu nie odmowila gdyby tylko sie do ciebie odezwal.

Gość riplej
i to jast to, szlag Cię trafia, że zostałaś "olana" przez niego

Gość ***agnieszka 30 lat
i nawet jedna osoba nie skrytykuje i nie zauważy że facet ma żonę 22 lata młodszą dla nikogo to nie jest przegięcie ? Takie normalne ? he he he bosz jacy obrońcy owszem różnice mogą być ale taka ? To jest szpan, jeszcze zafundował jej silikony :-D

Gość riplej
zazdrość i zawiść przez Ciebie przemawia

Gość gazeta wyborcza
No i co z tego, ze ma 22 lata mlodsza. Jesli sie kochaja i chca byc razem to tobie nic do tego. Mam znajoma, ktora tez ma sporo starszego meza i sa bardzo fajna i udana rodzinka. A ty po prostu zazdrozdzisz i tyle.

Gość ***agnieszka 30 lat
wyobrażam sobie co czują jego koledzy z klasy, którzy mają dzieci 20 paro letnie :-D a ten bezdzietny z młodą laską na plażach luksusowych łuhahahahahahahaha pewnie powpadali w kompleksy śmieszne to jest, ja się śmieję z tego bo to nietypowy przypadek :-D

Ale ty wcale lepsza nie byłaś... on podchodził pod 40, a Ty ledwie 2 dyszki skończyłas. nie rozumiesz jej? Bez jaj....

przecież jest od Ciebie starszy 15 lat, a mimo wszystko z nim byłaś :O to nie było dziwne?

cycki jej zafundował? no i dobrze! nie żal mu kasy na nią. Co jego koledzy myśla? Ze ma fajna doope u boku.

Nie wiem, czemu się tak dziwisz. Sama napisałaś, że był bysrty- mnożył pieniądze.... sama napisąła jest , że z Tobą był i że jest sporo starszy od Ciebie- więc lubi młode kobiety... Co Cie dziwi?

Gość ***agnieszka 30 lat
ja pamiętam co do niego czułam imponował mi mentalnie, jest kulturalny i ma w sobie czar inteligencja i umiejętność radzenia sobie, wspaniałe radzenie sobie z przeciwnościami losu nigdy się nie załamywał i nie poddawał a czasem miał powody nie posiada żadnych nałogów być może ona teraz, tak mi się wydaje, czuje to samo, widzę jak patrzy na niego, możliwe że jest zakochana

Gość zawszemądra
kazda z nas oglada na nk swojego ex

Gość schmeterling
wrzuc fote to ocenimy