Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola96

WORKI I CIENIE POD OCZAMI- proszę pomóżcie... Wejdźcie tu...

Polecane posty

Gość karola96

A więc tak mam 13 lat i worki i cienie pod oczami... miałam robione badania i wszystko jest w porządku... Nie wiem jaki środek zastosować... Taki aby bardzo drogi nie byl a w 100%skuteczny... A może macie jakieś domowe sposoby? Dodam ze to napewno nie jest od nie wyspania bo sie wysypiam zawsze... Prosze doradzcie...

Gość karola96
prosze odpowiadajcie i pomozcie mi... :(:(

Gość Gosiaaaaczek
Też mam ten problem

Gość okinama
Witajcie, Prowadzę blog o gimnastyce twarzy. Ćwiczenia, które tam prezentuje również mogą pomóc w pozbyciu się worków pod oczami oraz innych niepożądanych przez nas kobiety objawów wpływu czasu na naszą cerę. Więcej ćwiczeń znajduje się w moim bezpłatnym e-kursie Gimnastyka Twarzy. Przedstawiam w nim naturalne metody zachowania urody i młodości. Wejdź i przeczytaj sama http://repilpkz1a5c.az.pl/uroda/ Pozdrawiam wszystkich :D

Gość adong
KAROLKA TE OBJAWY O KTÓRYCH PISZESZ TO PRAWDOPODOBNIE CHODZI TUTAJ O FAKT ŻE JESTEŚ ALERGIKIEM . SPRÓBUJ ZADZWONIĆ NA TEN NR 34 361 00 42 TAM PRZEPROWADZAJĄ TESTY ALERGICZNE I WYKONUJA ODCZULANIA BEZ BÓLU ,A KOSZTY NAPRAWDE SĄ NISKIE .MOŻE WARTO SPRAWDZIĆ? TAM ZJĘŻDŻAJĄ Z CAŁEJ POLSKI ,A NAWET Z ZAGRANICY . TRZYMAJ SIĘ . POZDRAWIAM