Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem blisko

nie mam juz sil...jak sie pozbyc tych pie...dziurek po tradziku?

Polecane posty

Gość jestem blisko

wiem, ze temat byl poruszany dziesiatki razy, ale ja po przeczytaniu setek wpisow do teraz nie znalazlam ani jednego przypadku skutecznego pozbycia sie tego koszmaru... mam ladne rysy twarzy, ale te dziurki na poliku mnie szpeca chce sie przestac wstydzic swoej twarzy... z utesknieniem czekam na osobe, ktora potwierdzi ze ten problem jest juz dla niej historia jak na razie slepo chwytam sie wszelakich metod...bezskutecznie

Gość jestem blisko
odswiezam dzisiaj niedziela, duzo osob sie tu przewija moze znajdzie sie osoba, ktora dala sobie z tym rade?

Gość jestem blisko
dodam, ze od ok 1,5 mies uzywam Zoracu rozjasnil mi buzie i przestaly mi wyskakiwac niespodzianki podobno na efekt z bliznami trzeba czekac nawet 6 mies - rok ma ktos doswiadczenia w tym wzgledzie?

Gość jestem blisko
podnosze

Gość Blebluś
hej ja skusiłam się na no-scar, koszt niewielki, może cos pomoooże na razie używam regularnie od tygodnia rano i wieczorem to niewiele mogę powiedzieć ale słyszałam że na dziurki tak naprawdę pomóc może tylko laser bo one są aż w skórze włąściwej, więc takie domowe sposoby niewiele pomogą

Gość jestem blisko
naczytalam sie dosc sporo o laserach na topiku PEELNG CZY LASER niestey historie nie sa dosc optymistyczne, ponoc po jakims czasie gdy mija opuchlizna i napiecie skory spada te blizny znow sie uwidaczniaja ja skoncentrowalam sie na retinoidach (Z\orac), niestety na efekty trzeba dlugo czekac

Gość jestem blisko
no-scar - spotkalam sie z wieloma pozytywnymi opiniami, ale na moje dziurki by raczej nie pomogl

PASTA REZORCYNOWA TYLKO TYLKO :O męcząca sprawa, ale ile daje... no i potem mikrodermabrazja... ja miałam straszne dziury i po syfach i po ospie i jeszcze otwarte pory... pół roku na paście rez., później nadeszło lato, więc musiałam przestać... różnica zajebiście mocna. potem znów niecałe pół roku, ale brakło mi cierpliwości i przerwałam... i robiłam domową mikrodermabrazję z LOREALA. dużo mi to wszystko pomogło, ale nie tak, że pozbyłam się tego do końca... pogodziłam się z tym 🖐️ wyjebane. :)

Gość jestem blisko
trzpiotowata a na ile % oceniasz poprawe? jestem zmeczona tym wszystkim juz sama nie wiem czy kontynuowac Zoracowanie czy znowu rzucac sie na cos nowego (chociaz teraz sobie przypominam, ze o tej pascie gdzies czytalam ze w miare skuteczna)... probowalas wczesniej retinoidow?

na 50% po tych pastach (gdybym używała tych o wyższym stężeniu, to byłaby poprawa...) a po mikrodermabrazji 20% bo twarz po niej jest piękniejsza w ogóle. nie, nie używałam wcześniej tego, co Ty piszesz...

Gość korsyka
moja kolezanka miala kiedys potezny tradzik po ktorym zostaly jej nawet blizny a na plecach wrecz pare dziur, uzywala na to jakiegos srodka z ziaii z kwasem, to jest z profesjonalnych kosmetykow tej firmy, kosztuje ok. 100zl, po ilus tam zabiegach skore ma niemal jak nowa, srodek ten jest podobno bardzo wydajny, dziala na zasadzie przyspieszania wzrostu tkanki w skorze wlasciwej czy cos nie pamietam i nie oreientuje sie az tak w tym dokladnie, grunt ze jej pomoglo baaardzo, wiec mozesz sprobowac:)

Gość tylko kwasy i skora super
tylko kwasy. ja chodzilam na kwasy nie do kosmetyczki tylko do dermatologa na kasy lekarskie, 5 zabiegow 150-200 zl i mam praktycznie gladka twarz! polecam chociaz jest to osztowne bo zabiegi robi sie co 2 tygodnie zeby skora jeszcze nie zdazyla sie "odrodzic" nowa

Gość tylko kwasy i skora super
*kwasy lekarskie

Gość jestem blisko
nie za bardzo wierze w kwasy sama robilam sobie kilka silnych peelingow migdalowych, efekt znikomy o ile w ogole (przynajmniej ja go nie dostrzeglam, chociaz moge byc nieobiektywna) to chyba jeszcze zalezy jak glebokie sa te dziurki jezeli ktos ma minimalne dziurki, takie ktore tylko widac przy pewnym oswietleniu czy kacie padania swiatla - wtedy moze latwo sie ich pozbyc u mnie sa niestety bardziej widoczne, jak wstane rano widac je slabo, ale juz po poludniu sa glebsze, jak sie posmaruje fluidem tez sie bardziej uwidaczniaja

Gość jestem blisko
fisher dzieki za link, ale to mi wyglada na homeopatie, a tym chyba ciezko usunac blizny..

Gość jestem blisko
korsyka a czy ten krem dostane w zwyklej drogerii?

Gość korsyka
w zwyklej drogerii raczej nie.. moze jakas apteka? albo w necie:) to jest to samo co u kosmetyczki sie robi te kwasy, tylko w mniejszym stezeniu nie pamietam jakos 20% chyba. sama nie stosowalam wiec nie wiem ale kolezance pomoglo wiec mozna sprobowac za ta stowke cos zdzialac:)

Gość kobitki doradzcie
czy to moze chodzi o eksfoliację z serii ziaja pro? jest stezenie 25 i 35 % dostepne w sklepie firmowym ziaji i w necie

Gość stara głupia baba
no i jak, co polecacie