Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 oliwę z oliwek? czy to przesada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c.r.e.a.m 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 co myślisz w związku z powyższym zagadnieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kameroli 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 a po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eliza... 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 pewnie że możesz. Efekt przetłuszczonych włosów będzie piorunujący :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 :O nie znacie się mam przesuszone włosy :( odżywki nie działają... przeczytałam że trzeba włosy nasmarować oliwą, przykryć folią i tak chodzić po domu :P a potem umyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kameroli 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 ee to moze nie całą noc.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 ale może efekt będzie lepszy...? :O albo po prostu obetnę włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 Luśka - chociaż żółtko do tej oliwy daj i kilka kropelek soku z cytryny. Godzina wystarczy pod warunkiem, że ubierzesz na to czapkę, bo w głowę ma być ciepło. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kameroli 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 nie będzie lepszy, bo jak je przetłuścisz to.. buahahaha:D obetnij, a co tam, włosy odrastają:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 no to tak zrobię, tylko skąd czapka??? a jak nie pomoże to radykalne cięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 Jak nie masz czapki, to ręcznikiem owiń, tylko wtedy jest niewygodnie. To nie tłuszczu im brakuje, tylko wody. Słońce albo suszarka Ci je załatwiły. Może wybierz się do jakiegoś niezłego sal9onu fryzjerskiego i poproś coś na poprawę kondycji włosów. Oni prowadzą sprzedaż całkiem niezłych odżywek. Jeśli masz w domu wit A+E, to przegryź i też dodaj do tej oliwki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 dzięki Perełko ;) to słońce i farba (odrosty) :O suszarki nie używam, same schną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdsad Napisano Wrzesień 7, 2008 i tak będziesz musiała lekko podciąć końcówki (bo to też jest powód złej kondycji włosów). Ja dodatkowo po nałożeniu mikstury z oliwy z oliwek, jajka i cytryny dodatkowo lekko podgrzewałam ręcznik (albo siedząc w gorącej wannie, albo suszarką). Kiedyś robiłam też "maseczki" z nafty oczyszczonej...też działały Ewentualnie kup sobie WAX. SKuteczne, ale trzeba być konsekwentnym i stosować kilka/kilkanaście razy a na efekty nie trzeba będzie czekać :) Płucz włosy letnią/zimnawą wodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach