Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

czy mogę trzymać na głowie przez całą noc pod celofanem

Polecane posty

Luśka - chociaż żółtko do tej oliwy daj i kilka kropelek soku z cytryny. Godzina wystarczy pod warunkiem, że ubierzesz na to czapkę, bo w głowę ma być ciepło. :D

nie będzie lepszy, bo jak je przetłuścisz to.. buahahaha:D obetnij, a co tam, włosy odrastają:P

Jak nie masz czapki, to ręcznikiem owiń, tylko wtedy jest niewygodnie. To nie tłuszczu im brakuje, tylko wody. Słońce albo suszarka Ci je załatwiły. Może wybierz się do jakiegoś niezłego sal9onu fryzjerskiego i poproś coś na poprawę kondycji włosów. Oni prowadzą sprzedaż całkiem niezłych odżywek. Jeśli masz w domu wit A+E, to przegryź i też dodaj do tej oliwki.

Gość asdsad
i tak będziesz musiała lekko podciąć końcówki (bo to też jest powód złej kondycji włosów). Ja dodatkowo po nałożeniu mikstury z oliwy z oliwek, jajka i cytryny dodatkowo lekko podgrzewałam ręcznik (albo siedząc w gorącej wannie, albo suszarką). Kiedyś robiłam też "maseczki" z nafty oczyszczonej...też działały Ewentualnie kup sobie WAX. SKuteczne, ale trzeba być konsekwentnym i stosować kilka/kilkanaście razy a na efekty nie trzeba będzie czekać :) Płucz włosy letnią/zimnawą wodą