Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie rozumiem 33

alimenty moze ktos wie

Polecane posty

Gość nic nie rozumiem 33

mam corke z obcokrajowcem ...corka ma 2 latka przez jakis czas pomagl mi w utrzymaniu dziecka teraz natomiast kontakt sie urwal i on przepadl...czy mam szanse na jakies alimenty dodam ze niewiem gdzie on jest i jak go poszukac...czy tu w polsce mam zalozyc sprawe??

Gość było się nie puszczać
:D

Gość nic nie rozumiem 33
bardzo smieszne...po co wy tu na tym forum jestescie?? cieszyc sie z czyjegos nieszczescia?? oby twoj partner cie nigdy nie zostawil...

Gość buhhhhhaaaaaaahaaa
"po co wy tu na tym forum jesteście?" żeby sobie pogadać na różne tematy :O na pewno nie po to, żeby na gwizdek udzielać darmowych porad :O myślałaś, że my tu jesteśmy dla ciebie, czy co? :O

a czy w rubryce "ojciec" podałaś go jako ojca? w sumie to nie wiem za bardzo, ale wydaje mi się, że jeżeli on uznał ojcostwo to jest możliwość ściągnięcia alimentów z niego :)

Gość nic nie rozumiem 33
no wlasnie pogadac na rozne tematy?? twoim zdaniem glupie komentarze to są własnie pogaduchy?? zaloz sobie topic pu..swdzi mnie tyłek i sie udzielaj na aki temat... do ostatniej osoby...on nie jest wpisany jako ojciec dziecka poniewaz nie ma wizy i nie mogl tego zrobic ..chociaz chcial..wiec dziecko jest tylko moje

Gość fgfshgtrnhf
to zależy czy jest obywatelem UE czy nie.

Gość Mała aleja róż
Po pierwsze proponuję zasięgnięcia porady prawnika-można znaleźć darmowego jak się poszuka. Tylko najpierw raczej będziesz musiała uregulować kwestię ojcostwa,a to już trudniejsze chyba. Ale się nie znam więc mówię-papuga pomoże:)

Gość nic nie rozumiem 33
dziekuje wam...ale cos mi sie zdjae ze bedzie ciezko.. :( jest z afryki...wiec w akcie napewno nie dm rady go wpisac

Gość gienowefa
skoro ojiec nieznany to chyba mozesz wziasc kase z funduszu