Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karla przyszła studentka UW

POKOJ LUB MIESZKANIE DLA STUDENTKI_ WROCLAW!!!!!!PIlne!!!

Polecane posty

Witam serdecznie ! Wlasciwei to forum jest moją ostatnią deską ratunku . Od pażdziernika rozpoczynam studia na tutejszym uniwersytecie ( UW ) . Nie przyznano mi akademika podajac dziwne powody dlaczego Praktycznie na 3 tygodnie przed rozpoczęciem zostałam na lodzie . Szukałam jakiegos lokum przez internet i przez prase . Mam troche utrudnione zadanie , gdyz mieszkam na stałe w Bełchatowie.NIe znam nikogo we Wrocławiu kogo mogłabym poprosic o jakąkolwiek pomoc. Dlatego odwazyłam się napisac tu i prosic o drobną pomoc. Moze Ktos z Was zna kogos , lub ma namiary na kogos kto chciałby wynając mieszkanie lub jakis przytulny pokoj dla 2 przyszłych studentek Wiem , ze zabrzmi to drastycznie, ale najlepiej gdyby były to okolice Placu Grunwaldzkiego lub Sródmiescie. Nie znam kompletnie Wrocławia i ułatwiłoby mi to poruszanie się po tym pięknym i duzym miescie. Oczywiscie nie pogardzę inną okolicą Jak nic nie znajde przyjdzie mi chyba mieszkac pod mostem . Bardzo prosze o jakies namiary , gdyby ktos cos wiedział lub znal taką osobę . Podaje moj adres mailowy pod ktory mozna pisac i zostawiac ewentualnie telefon pod ktory oddzwonię animik1@wp.pl Dziekuje

Gość ejbisi
a patrzylas na www.gumtree.pl i na gronie na forum uniwersytetu wrocławskiego na przyklad?

nie, nie zaglądałam tam , w ogole rzadko korzystam z internetu i nawet nie wiedziałam , ze sa takie strony:) Dziekuje, zaraz przejrze, moze faktycznie coś wypatrze :)

Gość hop hoppppp