Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka KamKot

czy jest możliwe by stracić apetyt po napojach energetycznych?

Polecane posty

martwi mnie to, bo od jakiegoś czasu starciłam apetyt, zapominam o posiłkach etc., stresu w pracy mam tyle co zawsze, jedyna zmiana to taka, że pije 2 puszki tego świństwa dziennie, bo mam bardzo niski puls serca ( i miałam nadzieje że to mi pomoże). nie wiem czy to przez to czy też nie. Nie chce sie odchudzać, chudnąc, rozmiar mój to miedzy 36 a 38 i tak niech zostanie, co zrobić by apetyt wrócił?

teraz mam urlop i niby sie cieszę, ale jestem zestresowana, bo mam czas na przemyslenia życiowe etc. i wystarczy mi 4 godziny snu, czy sa to objawy do niepokoju?

Więc może idź do lekarza, może coś Ci doradzi... czasem uda im się pomóc komuś...

JAsamaTU --> kiedyś już czytałam Twoją stopkę - bardzo mi się podba - głęboka myśl... z przesłaniem, wzięłam sobie to do serca :P

a jeszcze wpadł mi jeden pomysł do głowy :) gdzieś słyszałam, że dobrym rozwiązaniem jest wypić sobie lampkę wina raz na jakiś czas, podobno pomaga :)

Gość Laurkaa
Wróżko mam nadzieję że wszystko ok u Ciebie***

Gość Laurkaa
a jaki to był napój?? redbool? technopover??

Gość Laurkaa
wiesz spytałam o to bo sama kiedys tak miałam po redbulu, strasznie mi smakuje jego smak, ale sie odzwyczaiłam, a kawy tez nie znosze bo ten zapah mnie przyprawia o mdłowsci, moge zwymiotowac, kiedys tak nie miałam, ale od jakichś 3 lat mam.

próbuje się też odzyczaić od redbulla, wytrzymałam 1 dzien, zaczynam sie zastanawiać czy nie dodaja tam jakiegoś srodka uzależniającego

Gość Laurkaa
wiesz co, wszystko jest możliwe...ja juz nie ufam tym od zywności:) może np tam dodają substancję pochodna amfetaminy...która pobudza

właśnie... o np: teraz jest 1 w nocy, a ja nie mogę zasnąć… , pewnie jeszcze do 2 posiedzę, obudze się o 6.00 będę wyspana a puls będę mieć jak 5 minut przed zgonem tj. 54 na minutę. A Ty dlaczego nie spisz jeszcze ? :P