Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gitarqa777

Szukam pracy.pilne!

Polecane posty

Gość Gitarqa777

Bardzo bym była wdzieczna za podpowiedz gdzie moge znalezc prace tzn:chodzi mi obecnie o agencje które potrzebuja na dłuzej kogos do pracy.Mieszkam w Halifaxie.

Gość Beatazk
praca w hotelu dla dziewczyny. sprzatanie. angielski niewymagany pod londynem. zamieszczam to ogloszenie bo miala przyjechac moja kolezanka ale zrezygnowala i jest miejsce. kontakt beatazk@tlen. pozdrawiam

W Polsce działalność w MLM jest traktowana jak zwykła Działalność Gospodarcza i rozlicza się dokła dnie tak samo jak każda inna. Druga sprawa jest taka, że niektóre firmy tworzą warunki do pewnego momentu uniknąć tej konieczności. Ja osobiście działam w firmie Intway World Corporation (http://eurostar.intway.com) i jestem bardzo zadowolony!!! Tak a propos, jeśli masz siłę i chęci prowadzić 2 biznesy równolegle, to zapraszam do nas. Intway absolutnie nie broni robić kilka MLM-projektów. Co więcej, wiele partnerów z innych firm korzysta z serwisów Intwaya do wzmocnienia własnych MLM-projektów. Jak chcesz się dowiedzieć więcej, napisz do mnie na centrum.rf@gmail.com.