Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkabordo

jak poznać, że facet zakochał się w innej

Polecane posty

Gość kropkabordo

mam podejrzenia, że moj chlopak zakochal sie w innej kobiecie. jestesmy ze soba bardzo dlugo. zawsze bardzo sie kochalismy, ale ostatnio on zachowuje sie b.dziwnie. ciagle spedza czas z kolegami. ma dla mnie coraz mniej czasu, prawie sie nie kochamy. z miesiaca na miesiac jest gorzej. a ja nie wiem co robic, mecze sie psychicznie..jak poznac, ze ma kogos innego? a gorzej...ze sie w tym kims zakochal

Gość a nie wystarczy...
że przestał kochać Ciebie???????

Gość kropkabordo
no wlasnie, przestal mnie kochac...zabolalo mnie jak cholera jak to przeczytalam, ale chyba sie nie mylisz... :(

mam podobna sytuacje. jestem ,a wlasciwie chyba bylam z facete 5 -ty rok. Bylo cudnie. Seks boski , kilka razy w tygodniu. Od mniej wiecej pol roku , przestal pisac sms-y , albo bardzo rzadko , ciagle tlumaczy sie ze ma duzo pracy, zajety, myslami gdzies tam, juz sie nie smiejemy i nie rozmawiamy. Jakas dziwna cisza jak jestesmy razem . Teraz seks raz na kilka miesiecy , a ostatnio przez przypadek na jego komorce zobaczylam wiadomosc zapisana \"kocham cie\", pytam do kogo to a on mi mowi ze to bylo dla mnie ( pol godz przed moim przyjsciem do niego) , wiec naiwnie pytam dlaczego nie wyslal ? Od dawna nie mowil ze mnie kocha a tym bardziej nie pisal . Kretyn !!! Wscieklam sie , strzelilam drzwiami i wyszlam. To bylo w piatek . Dzis jest poniedzialek i cisza w telefonie. Przeciez gdyby to byla prawda napisalby, zadzwonil . Cokolwiek. A to potwierdza jak bylam, naiwna, bo chyba nic juz dodac ani ujac nie mozna . Wszystko jasne. Cierpie bardzo. Ale nie chce chama wrednego widziec na oczy. Oszust. Gnida . Co o tym sadzicie ? Chyba nie przesadzam prawda ? Otworzcie mi oczy , blagam !!!!

Gość kropkabordo
najbardziej boli to, ze jestesmy oszukiwane, naprawde mysle, ze lepiej bym zniosla nawet taka tragedie gdyby facet zachowal sie wobec mnie lojalnie, tzn potrafil powiedziec mi szczerze, ze mnie nie kocha a kocha inna...

Gość Tajemniczaxxxxx
Dokładnie lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstwo...

Gość alkis
ja mam podobną sytuacje i kompletnie niewiem co robić jestem z moim chłopakiem już ponad rok i bardzo go kocham na początku było super rozmawialiśmy chodziliśmy dużo na spacery a tera nie rozmawiamy a jak rozmawiamy to wiecznie sie kłucimy poprostu nie da sie rozmawiać a o spacerach to moge zapomnieć bo on wiecznie nie ma czasu nie moge dotykać jego telefonu bo odrazu foch ze go sprawdzam nawet nie mam jak sprawdzić czy z kimś pisze pozatym zaczynam wątpić czy mu wogle namnie zależy ostani raz jak mu napisałam prawde jak jest naprawde w naszym zwązku to nie odzywał sie do mnie ani słowem przez cały łikend dopiero jak go przeprosiłam to sie odezwał ale nadal jest tak samo on zemną nie rozmawia myśle ze jemu namnie nie zależy i niewiem co mam zrobić poradzcie mi dziewczyny.....

Gość ktuuuś
Faceci to idioci. Podrywacze. Każdą oszukają. I za cholere się nie przyznają do prawdy. Dlaczego nie? Niewiadomo. Najbardziej prawdopodobne to to, aby mieć wiele adoratorek wokół siebie...!!!