Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adda009

GŁODÓWKA START 9 WRZEŚNIA 2008.

Polecane posty

nikt nie pisze, nikt nie przyłacza sie???????? u mnie pełen luz na razie , juz 3 dzien wytrzymalam bez jedzenia jestem z siebie niesamowicie dumna, bo nie pamietam kiedy nie opychalam sie wieczorami a teraz nic a nic , oby tak dalej!!!! a jak tam gadzinka 24 u ciebie????? :)

chyba zostalam sama , 5 dzien za mna jutro 6 i jest bardzo dobrze , czuje sie tez dobrze, tyle ze przez te 5 dni zjadlam 2 jabka i pol pomidora ale mysle ze wybaczalne to jest.PROSZE NIECH KTOS SIE DO MNIE PRZYŁACZY TAK BEDZIE O WIELE LEPIEJ BO TAK TO SMUTNO JEST:(

Gość głodówka to głódówka a nie
dwa jabłka i pomidor. Nie mylcie pojęć lolitki - panno migotko jesteś na diecie w takim razie, a nie na głodówce. 🖐️

Gość Czas na oczyszczanie
Migotko - to co robisz to jest GŁODOWANIE a nie ZDROWOTNA GŁODÓWKA. W ten sposób tylko się osłabisz i wypadną Ci włosy. Ja jestem od 10 wrzesnia na głodówce ( planuje 14 dni), ale przygotowywałam się do niej. I teraz pije tylko wodę i robię lewatywę aby oczyscic okrężnicę.

Gość unimportant8529173
cześć dziewczyny ;* jak tam? ja chce zacząć głodówkę od jutra czyli od 19.09 do.. zobaczymy na pewno do piątku. mam 168cm wzrostu i ważę 61kg. wcześniej byłam na głodówce 3 dni i schudłam 3kg i przytyłam kilogram, (ale jak skończyłam głodować to od razu zaczęłam normalnie jeść :[ ) a teraz zamierzam schudnąć do 55kg. ja juz nie mogę na siebie patrzeć, mimo że nie mam nadwagi, ale jak patrze na moje koleżanki na te wszystkie modelki to.. muszę schudnąć po prostu MUSZĘ ważyć 55kg! kto jest ze mną?