Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania 1986

Samoistnr poronienie?

Polecane posty

Witajcie, lekarz, prawdopodobnie błędnie (nie wiem jak to ująć) powiedział, że od pierwszej wziętej tabletki jestem już zabezpieczona, skorzystaliśmy trochę z chłopakiem, w sumie kilkanaście godzin po wziętej pierwszej pigułce..tyle, ze wyczytałam że 100% zabezpiecznie jest po wzięcieu całego opakowania. Dostałam teraz krwawienie z odstawienia, bardzo, bardzo intensywne w wieloma małymi skrzepkami. Ponoć to świadczy o tym, że nastąpiło samoistne poronienie, że zarodek się nie zagnieździł w macicy, i teraz wszytsko się złuszcza. jak to jest? co sądzicie o tym?

w takim razie ja co cykl roniłam samoistnie nie, spokojnie, takie krwawienie wcale nie musi świadczyć o poronieniu ale jeśli wolisz się upewnić, to musisz sie udać do lekarza

Lekarz nic Ci błędnie nie powiedział!!! tabletki zabezpieczają od pierwszej,jeśli wzięłaś ją w pierwszy dzień miesiączki, i fakt jak by tak wyglądało poronienie jak to Ty opisałaś,to ja już chyba z tysiąc razy poroniłam, te skrzepy to sa całkiem normalne,nie umiem tego fachowo wytłumaczyć,ale chodzi o to że to normalny stan rzeczy. :) to jest złuszczająca się wyściółka macicy, jest to zjawisko zupełnie normalne. O, przypomniało mi się :P A jesli Cie to bardzo niepokoi to powiedz lekarzowi, napewno to nie jest poronienie.