Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowcie kiedy

czy sa tu dziewczyny ktore dosc pozno stracily dziewictwo?

Polecane posty

Gość Liberalna flegmatyczka luzik
Ja nie mogę ????!! Jak to macie doła i kłamiecie, że pierwszy raz był później niż 18,20 lat ??? Kobietka zaczyna się bzykać kiedy czuje że warto i że przede wszystkim chce. Myślicie, że byłoby lepiej gdyby to się stało dużo wcześniej ??? Ja dopiero teraz rozkwitam seksualnie, czyli 3 lata po pierwszym razie. Trudno nie spotkałam wcześniej tego z którym będę szczęśliwa więc oki - poczekałam i jest teraz.

Gość asasdasdasd
21 i żałuję, bo facet nie był tego wart....

No ja jak oddawałam się "pierwszemu" myślałam, a wręcz byłam pewna że to ten jedyny,a życie i czas pokazały że jest inaczej...może i byłam głupia i naiwna.... Ja tez rozkwitam dopiero teraz, i tez nie rozumie jak można klamać :O

Gość Liberalna flegmatyczka luzik
Facet z którym chce spędzić resztę życia pojawił się w dobrym momecie mojego życia. Kiedyś nie byłabym w stanie myśleć ani o ślubie ani o rodzinie, ani o dzieciach... Teraz dojrzałam do tego... Czy to aż takie ważne kiedy bedziesz czuła penisa w środku ??? Dla mnie dobrze, że nie miałam wielu facetów... a tylko 2, z 3 jestem teraz i to bedzie mój mąż. Wiem że dzisiaj jest jeszcze większa moda na wczesne uprawianie sexu niż kiedyś... Zobaczcie tyko jak teraz ubierają się nastolatki... 16,18,20 lat. Dziewczynki dość wcześnie zaczynają, ale ja bym się az tak nie podniecała na ich miejscu... bo beda mieć wielu partnerów i zaczną to traktować jak sport... nie ma nic gorszego jak "uzwierzęceniebliskość" i, seksu między kobietą i mężczyzną. Ciężko to wytłumaczyć, ale ja jestem szczęśliwa że nie miałam wielu kochankówc i wcześniej. Teraz mam mężczyznę z którym kocham sie codziennie i mam straszną ochotę i w dodatku to będzie mój mąż za parę tyg. To jest moja wygrana... i jestem bez kompleksów!