Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowcie kiedy

czy sa tu dziewczyny ktore dosc pozno stracily dziewictwo?

Polecane posty

Gość mowcie kiedy

Gość mowcie kiedy
interesuje mnie w jakim wieku i czy zaluja ze czekaly

Gość ja jestemmm
w wieku 16 lat to dosc pozno prawda?

Gość no coz.............
w wieku 17 lat :P

Gość no coz.............
aha, i nie zaluje:P

Gość nno dobra
26,troszeczke tak,ale nie za bardzo

Gość 23 i na razie nie
:P

Gość nno dobra
no tak jakoś wyszło,że nie spotkałam kogoś z kim bym chiała to zrobić, czy żałuje?troszeczke, że może coś mnie omineło ale generalnie to sie ciesze że tak wyszło

Gość maleńka_u
ja też 26 :) Dlaczego tak późno? Nie miałam zaufania do poprzednich chłopaków. Dopiero, gdy poznałam tego właściwego, mogłam mu się oddać w 110% :D

Gość wiktorinaa
Ja mialam 30, 5 lat. Troszkę załuje, bo teraz jestem samotna, a wiem ze tamten to nie bylo to :( Moi rodzice nie wiedzą, nie uznają seksu przed slubem, w ogole to moje zycie jest do bani. Wszystkim mowie ze straciłam w wieku 18

Gość maleńka_u
110% - duszą i ciałem :)

Gość inny kwiat
ja mowie ze mialam 19 a mam 25 i coagle jestem czuje sie strasznie z tym

Gość wiktorinaa
On powiedział, ze sie cieszy, ale pewno nikt wczesniej nie mial na mnie ochoty. A to nieprawda, ja po prostu z nikim nie mialam ochoty wczesniej tego zrobic. Z nim tez nie, ale zaryzykowalam, to był wazny krok w moim zyciu, tymbardziej, ze balam sie jego reakcji:( No ale wszystko wyszlo ok:)

Gość wiktorinaa
inny kwiat, gdybys mogla zrobilabys to z kimkolwiek?

Gość nie mw tak22
a co z bolem? krwawieniem?

Gość maleńka_u
Jak zareagował? Dowiedział się o tym troszkę póżniej ale ogólnie bardzo się ucieszył i bardzo mu to schlebiło. Nie wiem jak to nazwać ale widziałam szacunek w jego oczach...że wybrałam akurat jego :)

Gość inny kwiat
nie mialam wiele okazji faceci czesto sie do mnie dobieraja tylko mi potrzeba czegos wiecej do tego milosci uczucia pozadania ... boje sie reakcji faceta jak mu powiem

Gość maleńka_u
nic nie bolało...to było kosmiczne doznanie :)

Gość Liberalna flegmatyczka luzik
22 lata, choć przyzna że wolałabym 3 lata później, bo spotkałam godnego i odpowiedniego faceta.... wczesniej to była porażka, ale uczymy sie na własnych błędach.

Gość tralalalaf
nie wiem jak mozna zalowac, taka prawda, ze wasi partnerzy i tak mieli mnóstwo przed wami w lóżku, a jesli nie to bedą je miec jak sie wami znudza. No moze zbyt dosłownie. Ja tam jestem zdania, ze co moje to moje, co sobie uzyje to tez moje, oczywiscie nie z byle kim, ale jesli cos czuje do partnera to dlaczego mam czekac i myslec , ze to moze nie ten, a potem zalowac bo sie poznało lepszego i tylko jemu sie nie oddało. Takie jest zycie i kazdy normalny chlopak to zrozumie. Nie zaluje ze nie jestem dziewicą, a on mnie potem zdradził i takie tam. Ale nie zaluje, bo jakie mile chwile moge wspominac to tylko moje:) A jesli nastepni tego nie zrozumieją to bay i tyle.

Gość 21lat21lat
ja mialam 21 i zrobilam to z facetem w ktorym sie podkochiwalam. znalismy sie dosc dlugo. i w koncu tak jakos wyszlo. ale nie zaluje

o własnie, pięknie powiedziane, ja tez żałuję ale że nie poczekałam tak ok pól roku dłużej 😭 mój obecny wie że nie jest pierwszym, nie dołuje go to bardzo,ale kiedyś mi powiedział że ja jestem jego pierwszą,i smutno mu że on nie był moim pierwszym,no ale nie o to w związku chodzi, jestem z nim b.długo , miłośc kwitnie, no ale ten mój 'pierwszy" mieszka obok :O rozmawiamy już ze sobą, nawet i że sie dogadujemy no ale....:O Wiem jedno że kocham obecnego partnera i przyszłości bezniego nie widzę :P