Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie ze szczesciara

wejdzcie prosze wazne dla mnie!

Polecane posty

powiem krotko i zwiezle ;-) Kochamy sie bez zabezpieczenia, w zyciu nie bralam zadnych tabletek anty itp, 24,08dstalam okres wielkie rozczarowanie, od dwoch dni mam takie brozowe plamienia male, czy to moze byc znac ze jednak jestem w ciazy?? prosze napiszcie co to moga byc za plamienia?? nie moge byc przepracowana ,zmeczona bo bardzo duzo wypoczywam teraz, stresy jak kazdy takie male codzienne wiec nie wiem co to oznacza... mam znow wielka nadzieje ze to dzidzi:D

aha, dodam ze nastepny okres powinnam wiec dopiero za ok,dwa tygodnie.

Gość marteczka79
ja jak zaszlam w ciaze to mialam plamienia !bolaly mnie piersi tak jak na okres:) dzis syn ma 13 miesiecy.

Gość marteczka79
kup rano test ciazowy:)

ale dostalam przed tym normalnie okres nim mialas te plamienia?:) hm... dziwnie mi to wychodzi bo przed okresem nawet jakbysmy wpadli to mialam nieplodne wtedy... teraz kiedy mam plodne to nawet gdybym zaszla w ciaze to nie byloby jakichkoliwek znakow,prawda??

ale mnie nie bola piersi :((

Gość marteczka79
juz nie pamietam jak to bylo wiem ze czekalam na okres i mialam plamienia okazalo sie ze to ciaza bo zanim pleminik dotrze do jajeczka to tak sie dzieje.

Gość dzialaj
a moze to plamienia owulacyjne :D dzialaj moze sie uda :) czytalam ze wiele kobiet wlasnie wczasie owulacji plami,wlasnie w srodku cyklu :)trzymam kciuki :D

yh ale ja mam mie okres dopiero za dwa tygodnie :( wiec niewiem czy jest sens sobie robic nadzieje ....

Gość marteczka79
mnie bolaly jak przy kazdym okresie ale kazdy przechodzi inaczej.proponuje test rano i bedzie sprawa rozwiazana:)

ale ze plami od tak bo czasem tak sie zdarza ,czy plami bo jest w ciazy??

robilam dzis rano badania na mocz od tak zeby sie zbadac jutro bede miala wyniki ,czy w tych badaniach moze wyjsc ciaza??

mi sie wlasnie cosik wydaje ze to musza byc jakos pod ciaze ukierunkowanie badanka moczu... a czy test konieczie musze rano robic ??

ja mialam okres 18 pazdziernika, 1 listopada stosunkowalam sie, a zaraz potem plamilam, przestraszylam sie i polecialam do lekarza, bo 2 miesiace wczesniej obumarla mi ciaza. ginio stwierdzil ze wszystko gitara i jak 17 listopada @ nie przyszla juz wiedzialam ze bede mama;)

ja mialam ostatnia 24,08 przed tym kochalismy sie kilka razy w poldne bez zapepieczeniahm jakis tydzie przed miesiaczka ostatni raz,ale po okresie w te weeken ktory minal tez sie kochalismy ,wiec objawy ciazy jesli by sie udalo w ten wekend to napewno nie jest,chyba ze udalo am sie zmajstrowac dzidziolka chwile przed czasem kiedy mialam dostac ten okres 24,08 dostalam jeszcze a teraz tego nie dostae... jejq ale mece ale nim minie dwa tyg, dostane do glowy z niepewnosci,a test sie boje robic zeby sie nie rozczarowac:((

podnosze

Gość gonia 80
dziewczyny powiedzcie mi jak zmienic kolor czcionki na czarny?

kurde wyczytalam wlasie ze kolor plamieia jesli jest brazowy wywolany jest niedoborem progesteronu :( wiec jesli ja mam brozwoe...:((

dzis kolo 12robilam test,byla 1 kreseczka:(( czy juz nie ma zadnych szans na ciaze ?:((((((((((((((((((czy powtorzyc test rano?

przepraszam jesli kogos uraze, ale mam wrazenie, ze tu same nawiedzone przyszle mamy sie znajduja. ja wiem, nie jestem w waszej skorze, urodzilam dwojke dzieci, martwicie sie i przejmujecie, ale prosze was, pozwolcie naturze robic swoje!!! jak jestes to jestes, mnie przy dwoch ciazach testy wyszly negatywne, a mimo to bylam;) a jak nie, to moze nastepnym razem;) pozdrawiam i prosze, nie panikuj, 2 tygodniowej ciazy test ma prawo nie wykryc...

dzieki za odp.ja tak bardzo czekam ze masakra:( czasm czuje sie az nieszczesliwa ze nie mam dzidzi...:(