Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 busiaAAAAAA

FRAXEL!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 busiaAAAAAA

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Emo8425
Rok temu szuka艂am na r贸偶nych forach informacji na temat Fraxela w Lublinie, niestety bez skutk贸w. W ko艅cu zrobi艂am u pani doktor EWY SZPRINGER w Lublinie zabieg laserowy na twarz, reklamuj膮 si臋, 偶e maj膮 laser FRAKSEL a to nie jest prawda! maj膮 tylko co najwy偶ej typu fraksel o du偶o ni偶szych parametrach. Ale nie przeszkadza艂o jej to skasowa膰 mnie na grubo ponad tysi膮c z艂otych za 15 minut zabiegu. Pani doktor nawet nie zapyta艂a jaki mam problem, nie obejrza艂a twarzy tylko zza biurka po艣wi臋ci艂a mi w wielkim po艣piechu mo偶e z 5 minut. Nie mia艂am znieczulenia bo stwierdzi艂a, 偶e mo偶e 藕le wp艂yn膮膰 na efekt zabiegu!!!. Zabieg by艂 bolesny a 艣ciema ze znieczuleniem jest tylko oszcz臋dzaniem na pacjentach. A je偶eli chodzi o efekty to s膮 ZEROWE, mia艂y si臋 pokaza膰 po 3 miesi膮cach. NIe mia艂am 偶adnych blizn potr膮dzikowych, zale偶a艂o mi tylko na od艣wie偶eniu twarzy i zmniejszeniu por贸w, wi臋c wymagania mam niewielkie - a i tak NIC kompletnie NIC nie wida膰, nie ma 偶adnych zmian a min膮艂 ju偶 rok. To ju偶 lepsze efekty mia艂am po pilingu kwasem glikolowym robionym samodzielnie w domu (koszt 15 z艂) LUDZIE nie dajcie sobie wciska膰 ciemnoty, to偶 to fabryka do robienia grubych pieni臋dzy na naiwniakach!!! Sp贸jrzcie jak wygl膮da szanowna pani doktor!!! ma dost臋p do wszelkich zabieg贸w, wype艂niaczy, botox贸w i co? Sama wygl膮da dziwacznie, jakby jej kto艣 krzywd臋 zrobi艂, podbr贸dek jako艣 dziwnie wypuk艂y, usta nienaturalnie pogrubione, pory szerokie. Powinna by膰 wizyt贸wk膮 swojej przychodni a wygl膮da jak osoba po wypadku samochodowym kt贸rej robiono rekonstrukcj臋 twarzy, nie wiem ile ma lat ale za twarzy wygl膮da na odnawian膮 50tk臋 ale figura, g艂os wskazuj膮 na mniej. To w takim razie jak ona mo偶e dobrze zadba膰 o pacjenta skoro nie potrafi zadba膰 o siebie? Osoby z bliznami po tr膮dziku, nie liczcie na jak膮kolwiek popraw臋, na pewno nie w tym gabinecie i nie na tym podrabianym "Frakselu" ODRADZAM. W moim przypadku mam to szcz臋艣cie, 偶e nie mam blizn, ca艂e 偶ycie mia艂am tr膮dzik ale blizny mnie omin臋艂y. Jedynie szerokie pory pozosta艂y i drobne przebarwienia i nawet z tym ten po偶al si臋 bo偶e laser sobie nie poradzi艂!!! Mo偶e m贸j post odwiedzie kogo艣 od wydania grubej kasy i ustrze偶e przed rozczarowaniem, gdyby rok temu kto艣 napisa艂 szczerze o swoich do艣wiadczeniach na pewno nie wyrzuci艂abym pieni臋dzy w b艂oto. W tym gabinecie czeka si臋 na zabieg 3-4 miesi膮ce wi臋c pacjent贸w ma od groma!! I co? nikogo nie ma na forum aby przestrzec innych, 偶e to nie jest fraxel, 偶e nie ma efekt贸w? Z tego co widz臋 wygl膮da na to, 偶e wiele post贸w to kryptoreklama....praca po godzinach pa艅 i pan贸w doktor贸w??? a nie lepiej to m贸wi膰 ludziom prawd臋, i nie zdziera膰 skandalicznie wielkich sum od biednych pacjent贸w? Przecie偶 mo偶na zarobi膰 nie 50 tysi na miesi膮c tylko 25 na przyk艂ad? I tak przecie偶 to niez艂y zarobek (wiem co pisz臋, znam tak偶e prywatnie 艣rodowisko lekarskie, wprawdzie nie medycyna estetyczna, ale wiem jakie to s臋py i ile zarabiaj膮 bez podatku i jacy s膮 cyniczni) Co? pa艅stwo doktorstwo?? co wy na to?? i nie trzeba b臋dzie siedzie膰 po nocach pisz膮c post贸w jaki to super gabinet X, Y, Z...... Ludzie!! ostrzegajmy si臋 na wzajem, nie dajmy si臋 goli膰 jak g艂upie barany z pieni臋dzy!! Piszcie o swoich do艣wiadczeniach, piszcie konkrety: gdzie, u kogo, za ile i jakie efekty!!!! Pomagajmy sobie, nie pozw贸lmy by mafia lekarzy estetycznych budowa艂a sobie kolejne wille za pozorowanie leczenia. To nie jest w ich interesie aby kogo艣 wyleczy膰 z blizn podczas pierwszych wizyt, oni chc膮 aby艣cie do nich przynie艣li kas臋 nie raz czy dwa, ale 偶eby艣cie przychodzili na zabiegi jak najd艂u偶ej..........bo kasa leci za ka偶dy zabieg. Nikt nie daje 偶adnej gwarancji - s膮 tylko obietnice, nie ma nawet paragonu za zabieg, nie masz si臋 komu poskar偶y膰. Ludzie po 10 ciu zabiegach s膮 biedniejsi o 10-20 tysi臋cy, a efekt贸w wcale lub s膮 mizerne. Ja o tym, 偶e jest to laser typu fraxel dowiedzia艂am si臋 dopiero po zabiegu bo by艂am dociekliwa, a pyta艂am wcze艣niej!!! NIe dajmy si臋 tej bandzie s臋p贸w, kt贸rzy 偶eruj膮 na nieszcz臋艣ciu innych!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach