Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartina

Musi być nowy

Polecane posty

Gość kartina

Czy ktoś zna jakieś forum, na którym można porozmawiać? Nie o facetach, ciuchach i pieniądzach? Jeśli tak to będę wdzięczna za podanie namiaru...

Gość tylko ze mną
nie mam faceta (tak wyszło), ciuchów (na mojej plaży) nie ubieram, pieniędzy nie liczę (bo ich nie mam) ... Chcesz ze mną porozmawiać ? :D Nawet podam (mejbi) namiar ;)

Gość tylko ze mną
Nie bój (albo BÓJ) się ... Nie strach zapytać o czym, ale dziś "strach" o tym pisać ... "Sąsiad" czuwa ... Ja już umieram ... JA "Nie o facetach" (kocham kobiety) , ciuchach ( kocham nawet "nagie) i pieniądzach ( nie kocham za pieniądze) ? Ale jestem tylko iluzją ...

odpowiedz wbrew pozorom bardzo logiczna ale czy zdolam w podobnym stylu kontynulowac watek? watpie...

Gość tylko ze mną
Nie budź w sobie wątpliwości :) Ja w Ciebie nie wątpię :) Nawet wierzę :) Kontynuuj .. Powodzenia życzę :) Wiedz czego od życia chcesz i to od życia bierz ... Ukształtuj swoje życie. Ono jest tylko jedno. Tak niepowtarzalne jak ty :) I "rada" staruszka: na tym forum życia nie znajdziesz. Literki przed monitorem potrafią oszukać. Ja nie ... Ja nie nie jestem literką ... Mnie tu w ogóle nie ma ... Trzymaj się zasad ... Warto :)

Gość gadułkaaa
a zasady sa po to żeby je łamac hohoho

czy " " powinien byc na radzie czy na staruszku?? i oto pytanie, ktore zapewne bez odpowiedzi zostanie...

a wiec zmiana frontu? bylo tylko ze mna a teraz beze mnie? tak sie nie robi, tak sie nie opuszcza...

Gość jedynie ... prawda
ze mną czy beze mnie ... Prawda ... Tak się ROBI ... Tak "robi " ŻYCIE"... Ale jak już wiesz, ja tak nie robię , ale też mnie tu nie ma i ja nie żyję ... Teoria (moja) umarła ... Ale Ty żyj prawdziwie :) WYBIERZ SOBIE SWOJE ŻYCIE :) 🌻

Twoja umarla a co z moja? czyz sie nie liczy? ja zyje prawdziwie lecz nie sadze aby twoje zycie rowniez takie bylo...

Gość nie spie bo i po co
ladnie tu kogos zdrowo pojebalo wieczorowa pora.ech.

oj przestan, lepiej tak niz "moj chlopak mnie zdradza" albo "powroz mi" :)

Gość po czasie ale na temat
http://www.trzydziestki.fora.pl/ Tam jeszcze /chyba/ można, ale jako "obca" pewnie będziesz musiała sie "wkupić" ;) np. zakładając temat o ... (nie)swoim facecie ;) Jakiś nocny troll dołączył, jak widzę :D Pozdrawiam również :)