Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klekotkawielka

po co facet po rozstaniu chce sie spotkac????

Polecane posty

klekotka, jak nie pójdziesz, to się nie dowiesz, po co chce się spotkać :) Idź z czystej ciekawości, jak się boisz nalegania na jakiś niezobowiązujący seks, to się umów na kawę w jakimś publicznym miejscu, zawsze będziesz mogła bezproblemowo wyjść :)

oczywiscie ze z ex mozna sie spotkac na kawie przy piwie pogadac....z tym ze dziwia mnie spotkania ze swoimi byłymi zaraz po rozstaniu....ja mogłem ze swoja była dopiero po 2 latach sie spotkac...gdy wszystko wygasło we mnie....inaczej to tylko rozdrapywanie swiezych ran:O

Gość Dias
Masz rację, że spotkanie zbyt wczesne to błąd. Ja chciałem sie spotkać, bo nie chciałem kończyć. Chciałem by zrozumiała, że mam dość haseł, chcę czynów. Co ja mogłem zrobić innego jak nic nie skutkowało. To była ostatnia szansa. Może lepiej, ze wyszło tak teraz a nie później. Ps. A do tego wszystkiego w zeszłe wakacje gdy byliśmy jeszcze razem dowiedziałem się, że ma kogoś na boku i mnie zdradza.

Gość Dias
A po co Ci moje imię?

Gość Gucio79
Mialem dziewczyne ona mnie poznala miala 2dzieci bylem z niom 4mc bardzo kochalem okazalo sie ze zalezy jej tylko na zabezpieczeniu siebie i dzieci na przyszlosc a po 3mc chciala zmian w moim zyciu ale to za predko dla mnie powiedziala ze to koniec

Gość Gucio79
Pojechalem tydzien po rozstaniu bez zapowiedzi i tu szok byl juz ktos inny pozegnalem sie z jej rodzinom lecz pozostal wielki bol bo tak ich kochalem teraz dazy mnie nienawisciom ze sie pozegoalem ze wszystkimi i wszyscy poznali jaka jest czas leczy rany

Gość Gucio79
A byla rozwiedzona ma syna1 rocz i corke 4l ktore bardzo pokochalem pogodzilem sie z tym ze nie moze miec juz dzieci moz jom bil gwalcil uszkodzil ja dalem jej dobro serce a tak mnie potraktowala zrobila sobie wak przygode nie jestem w stanie sie spotkac

Gość gość
Rozstałam się z miłością mojego życia po 7 latach….. Czułam się tak tragicznie że jest to wręcz nie do opisania… trzeba to przeżyć… Koleżanka dała mi namiary na pewnego rytualistę (strona o ile pamiętam to http://urok-milosny.pl) nigdy nie wierzyłam w magię, ale byłam zdesperowana i postanowiłam spróbować. I jak się okazało było warto. Wrócił do mnie po 6 tygodniach od zamówienia uroku. Teraz znowu czuję szczęście.