Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelka

Gdzie całować faceta?

Polecane posty

Gość cacharelka

W jaki miejsca lubią być całowani panowie podczas gry wstępnej? Zaznaczam, że nie chodzi mi o takie oczywiste typu usta czy genitalia ;)

Gość maly ksiaze
wiadomo ze w zwieracz

Gość laborant_Marek
odbyt pacha paluch lacha

Gość gdzie jest moj laptop
poza siusiakiem w nic wiecej nie trzeba :-p

Gość cacharelka
Prosze o wypowiedzi osoby poważne, które miały już do czyniania z płcią przeciwną, a nie tak jak widać powyżej- niewyżytych trzynastolatków ;)

Gość ania_231231
w odbyt i siurka

Gość oj kiepsko
w pupe - serio , faceci to lubia , mozesz jeszcze polizac \"otwor\" , bedzie zachwycony

to, ze mam 12 lat nie oznacza, ze nic nie wiem, mialem juz 3 kochanki, w tym dwie w tym samym czasie :classic_cool:

Gość cacharelka
Oj, widzę, że dzieci nie poszły do szkoły tylko siedzą na kafeterii i piszą o tym, co występuje w ich fantazjach... Może inaczej: zaczynamy dopiero się całować, on jeszcze jest ubrany. I w co mogę go całować? W szyję, kark, ucho? Później zdejmuje koszulkę. Słyszałam, że zazwyczaj faceci nie znoszą gdy całuje się ich sutki. To może brzuch? Póki co zostańmy przy tej wersji "w spodniach, ale bez koszulki" :P

Gość cacharelka
gdzie jest moj laptop - uważaj, bo zaśmiecisz sobie tymi kochankami komputer, albo trojana ci zapodadzą ;)

Gość oj kiepsko
\"\'Oj, widzę, że dzieci nie poszły do szkoły tylko siedzą na kafeterii i piszą o tym, co występuje w ich fantazjach...\" slonko , jesli nie wiesz ,ze calowanie w pupe moze sprawic przyjemnosc facetowi, to sam idz do szkoly ..

prawda z sutkami i policzkami :-o musisz byc kiepska kochanka, wspolczuc facetowi, ze trafila sie taka. jakbys miala w glowie cos wiecej ponad poranny tusz do rzes to bys sama dowiedziala sie co lubi sprawdzajac, ale coz, za cienka jestes :-o

Gość najlepiej to
pocaluj go w dupe...k...a co za tematy tu sie pojawiaja. Ludzie czy wy naprawde nie macie innych problemow??!

Gość hgjgjgfgf
cacharelka mgjhhgvmjgfjhmgfdjnfd

Gość dziewczyno
ile ty masz lat, ze takie pytania zadajesz na forum??

Gość cacharelka
Zaczynam sie zastanawiać po co jest to forum. Zadałam konkretne pytanie, na temat (w końcu to "życie erotyczne"). Ale cóż, ludzie wolą się udzielać w tematach typu "podnieca mnie moja teściowa". Cóż, co kto lubi. Może zacznijmy od tego, że nie w każdych okolicznościach można uprawiać seks i czasem pocałunki muszą wystarczyć. A że nie uznaję rutyny w tych sprawach- nie chcę, by pocałunki męskiego ciała sprowadzały się jedynie do penisa. Zanim dojdę do tego magicznego miejsca, chciałabym maksymalnie rozgrzać faceta.

Gość KamilGKS
ja najbardziej lubie jak laska caluje moja szyje uszy...to jest podniecajace...lubie policzki...klatke brzuch...no i nizej oczywiscienp mnie kreci jak moja laska delikatnie caluje mnie po karku

Gość cacharelka
W końcu wypowiedź kogoś poważnego :) Mój chłopak też lubi jak całuję jego uszy, co do szyi to nie jestem pewna... A są jakieś miejsca w które byliście kiedyś całowani i nie sprawiło wam to kompletnie żadnej przyjemności?

mamy XXI wiek...w dobie smsów,internetu i łacz bezprzewodowych zaleca sie stosowac tylko i wyłacznie pocałunki wirtualne....inne sposoby moga okazac sie zgubne w skutkach:O:O:O :*:*:*👄

Gość Dop******lam dziś każdemu
swojego miejsca to nie zdradzę ale pieszczoty uwielbiam jak nikt

Gość addzellla
mój brat to pedał mogę się go spytać

Gość Dop******lam dziś każdemu
z rowerami to spadaj

Gość marcia484
mój facet uwielbia jak całuje jego szyje, uszy i delikatnie gryzę jego ramiona.spróbuj:)

Lubie całowanie w szyje, albo takie delikatne "przejechanie" językiem po policzku :D Poza twarzą to np. na klacie i barkach (ale nie rękach) 🖐️ Aha, i jeszcze brzuch ofkors

Gość noemaaa
co do mojego faceta.. jak już sobie na niego usiądę to delikatnie bez języczka po szyi całuje, tu już słyszę,że przyspiesza mu się oddech więc jade dalej, troszke śmielej, z języczkiem,namiętnie, całuję,gryzę delikatnie płatek ucha i jade niżej. Lubi jak liże jego sutki ale ostrożnie bo są wrażliwe. Jak już go rozpale to moja dłoń przesuwa się na wiadomo co ;). tyle,że najpierw dotykam delikatnie jajka i palcami niby przypadkiem przejeżdżam po żołądzi. Całuję brzuch z języczkiem, okolice pachwin. I zaczyna sie konkret. Lizanie okolicy prostaty jest bardzo przyjemną sprawą (między jajkami a odbytem) , lizanie delikane samego odbytu dla niektórych to wniebowzięcie :). No i 15 minut takiego miziania i mój chłopak kończy najczęściej przyciągając moją głowę i kończymy w mojej jamie ustnej :D

Gość gość
no świetny poradnik !!

Gość m lenka 20
2dabi@ Dobra technika na pewno uwodzę takim całowaniem swojego faceta :)