Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę doradźcie

wybór wózka

Polecane posty

Gość a czy ona ma wszystkie zęby
ja mam bebecar rversus jestem bardzo zadowolona :)

Gość chodziki...nie nie nie
Kupując wózek dla małej właśnie ten pierwszy wpadł mi w oko.Ładny,w miarę lekki i jak opisują wspaniały.Jakież było moje rozczarowanie gdy obejrzałam go na żywo.Twardy,trzeszczący i mało skętny.Może powinna sie wypowiedzieć osoba która ma go użytkuje juz jakis czas ,ale mi po pierwszej " jeżdzie próbnej" od razu ten model nie podpasował.

moze mało skrętny bo kólka były zablokowane? mój jest bardzo skrętny - leciutko wystarczy nacisnąć na rączkę aby zmienił kierunek jazdy moje pierwsze wrażenie nie było też super ale odkąd go mam i uzywam - jestem bardzo zadowolona :)

Gość proszę doradźcie
hmm bebecar versus. ja się waham między kołami pompowanymi a piankowymi. mieszkam w małym mieście, ale chodniki pozostawiają wiele do życzenia. po prostu nie wiem...

używam go od roku - jedyny minus jaki znalazłam do tej pory to system składania i rozkładania stelaża - jakiś taki delikatny - czasem mam wrażenie, że jak znów go złożę lub rozłożę to się zepsuje :P

Gość proszę doradźcie
ale wszystko działa bez zarzutu???? no i te koła. które lepsze? mniejsze, czy większe? ze przy wyborze wózka jest taki problem. nie sadziłam:(

ja mam piankowe - sprawdzaja mi się bardzo dobrze choć wolałabym mieć pompowane - wybrałam piankowe ze wzgłędu na częste wyjazdy i konieczność pakowania wózka do auta (im mniejszy tym lepszy) ale myślę, że jeśli jest on Ci potrzebny głównie do jazdy po mieście itp to polecam pompowane koła :)

wszystko działa bez zarzutu :) tak jak napisałam jestem bardzo bardzo zadowolona :)

Gość proszę doradźcie
dziękuję bardzo!!! a jak jest z praniem tapicerki?

w moim modelu mogę zdjąć całą i uprać w pralce ciężko z wypraniem budy ale jak mam jakąś plamę to chusteczki nawilżane dla niemowląt sprawdzają sie w 100% :P

ahhh i jeszcze jedno - prowadzenie wózeczka - cuuudooo!!!!! leciutki i skrętny - uwielbiam go :) i co bardzo ważne - siedzenie spacerówki rozkładane na płasko :)

Gość fagottino
moja siostra ma bebe car style at i jest strasznie zadowolona powiedziala ze tylko cena jej nie pasowala . ma duze pompowane kola super amortyzacje ladnie sie sklada duuza gondole mozna dziecko pobujac itd itd. z poprzednim dzieckim miama peg perego sztywny na malych plastikowych kolach i mowila ze dziecko jej podskakiwalo w wozku i jechalo sie dobrze tylko na rownej i gladkiej powierzchni w przeciwnym razie trzeba bylo podjezdzac pare razy

Gość proszę doradźcie
dziękuję ci bardzo!!! chyba zdecyduje się na tego vectora at. Acha i gondolka rzeczywiście przestronna? jutro jadę obejrzec ten wózeczek w sklepie.