Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_magma_

czy to możliwe, żeby pochwa była niewrażliwa????????

Polecane posty

Mam 24 lata. Od roku uprawiam seks z moim chłopakiem. Problem w tym, że za każdym razem jest to przeżycie nie do zniesienia. Czuję się tak jak bym to robiła pierwszy raz. Jak by mnie rozdzierało na żywca od środka. Mój chłopak ma sprzęt pokaźnych rozmiarów ale zawsze jest delikatny, poza tym po roku to się powinno juz dopasować :( Próbowalismy wszytskiego -masaży, długiej gry wstępnej, olejków, lubrykantów, przeróżnych pozycji, wino - i NIC 😭 Czy to możliwe, że moja pochwa nie ma żadnych tam punktów erogennych, jest kompletnie nieczuła i nigdy z tego nic nie wyjdzie??? Pieszczoty zewnętrzne są super a jeszcze jak sobie pooglądam fikumikufilmików to potrafię mieć 3 orgazmy w ciągu 10 minut. Ale bez filmików rzadko mam ochotę na seks. Praktycznie w ogóle, co nie znaczy że mój facet mnie nie podnieca. Jest superprzystojny i seksowny, oczy go pragną a ciało jak by śpi. Co ja mam zrobić żeby moje życie seksualne było udane a nie było moim największym koszmarem?????????????????????? 😭

Gość lubię te numery
niech ci zrobi dwójke dzieci i po sprawie. po co seks????

Gość gość
Może nieświadomie spinasz mięśnie? Zazwyczaj to nie wina wąskiej pochwy, ale zbyt wąskiego, niewyrobionego wejscia do pochwy. Pociesze Cie, że ja tez tak miałam z peirwszym chłopakiem przez ponad rok....potem było coraz lepiej, nauczyłam sie rozluzniac, a ciało sie przystosowało do obecnosci penisa. Może sama powinnaś sobie ćwiczyć z wibratorem na ten przykład?

słucham????? czy ta tym forum są sami idioci???? :O Nie życzę ci żebyś miał taki problem prostaku! 🖐️

pozdro600 - dzięki, jedyna mądra odpowiedź :) Myślałam już na wibratorem tylko wstydzę się kupić a w necie tyle tego że nie wiem jaki jest najlepszy :P

Gość lubię te numery
prostaczko najlepszy wibrator z kolby kukurydzy - na każdym targu do dostania. bez wstydu. Tylko pzred wsadzeniem w pochwę oblej kolbę wrzadkiem aby zabić larwy tak siedzace na niej.

Gość gość
No ja też sie wstydziłam kupić w sex szopie, moj facet mi kupił 2 na allegro. Najlepsze są chyba takie miękkie, silikonowe, przezroczyzte. Tylko rozmiar niech nie bedzie za duży, 16-18 cm max. Ja mam też takiego palca jakby...metalowy, gładki, mały wibratorek. W sumie go najbardziej lubie, choć akurat i tak sporadycznie używam.

"lubie te numery" - mówisz z własnego doświadczenia skonczony debilu??? 🖐️

Gość jestem w takiej samej sytuacji
:o i już nie wiem co robić 😭

Gość markotna alaaa
ja miałam podobnie, ale rozstałam się z facetem (nie przez to), mam teraz nowego i z nowym jest normalnie, wszystko jak należy

Gość może ten nowy ma małego
kikutka?? :classic_cool:

Ja mam z kolei taki przypadek... seks od 3 lat z małym hakiem. on jest całkiem nieźle wyposażony - penis szerszy niż standard (gumki musiały być minimum 56mm średnicy, teraz i tak nie używamy), długość też ok. ja nie wiem jakie mam gabaryty. w niektórych pozycjach (typu nogi na jego ramionach, czy jeździec przodem do partnera) jest mi nieprzyjemnie jak on bardziej \"pchnie\". (przydałoby się albumy Starowicza jeszcze raz przewertować...) no i właśnie pochwa - raz jest nieczuła, nie czuję nic, jakby facet dymał dmuchaną lalkę z sexshopu, innym razem jest spoko. z tym że ostatnio coraz częściej właśnie nic nie czuję, mimo że jest duże nawilżenie i ogólne podniecenie :o

Gość aniell
Ciało kobiety uczy się przeżywać przyjemność i orgazmów pochwowych też się musi nauczyć. Czasami potrzeba trochę czasu, ale jeśli w ogóle podczas penetracji nie ma żadnej przyjemności można spróbować czegoś takiego http://libido24.pl/aff/m85kat/libigel.php. Kosmetyk zwiększa wrażliwość pochwy na bodźce podczas seksu.