Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwy...

coraz trudniej spotkać laskę której nie smierdzi z ust

Polecane posty

Gość wrażliwy...

wiekszośc ma niezaleczona próchnice i smierdzi im z ęb zbukami a niektóre jak mają zdrowe zęby to i tak jedzie że cię cofa na 2 metry kobiety to chodzace fabryki smrodu

Gość Piotruś Ban yeshtche v pratzyy
Żeby dyskretnie zwrócić uwage, kup jej paste do zębów na mikołajki czy coś w tym stylu :classic_cool:

Gość lubię te numery
bo wszystkie mają grzybice albo w przewodzie pokarmowym (popatrz jak bardzo ma obłożony na biało jezyk) albo w drogach rodnych( to czesto skutek robienia loda) albo w paznokciach.... Candida - to plaga!

Gość wrażliwy...
dlatego, że bez różnicy, skąd mi śmierdzi, wącham co wieczór odbytnicę mojego taty wciskając w nią nos najgłębiej jak potrafię :classic_cool:

Gość fgdg
czlowieku grzybica nie ma nic wspolnego z brakiem higieny . To wina organizmu , dzisiejszego stylu zycia i jedzenia konserwantow .

Grzybica oznacza że mamy do czynienia z brudasem :classic_cool:

Gość lubię te numery
fgdg ludziu nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz! Nie o higienie tu piszemy a o smrodzie z pyska - takiego jak ty masz.

Gość fgdg
raczej z czlowiekiem niewyksztalconym .

No to się dowiedzieliśmy że fgdg ma grzyba. O ty brudasie śmierdzący :classic_cool: Wynoś sie

Gość fgdg
Nie o higienie tu piszemy a o smrodzie z pyska - takiego jak ty masz. ja myje zeby 4 razy dziennie , ale jak dla ciebie smrodem jest zapach pasy do zebow to ok . MAm rozumiec ze gdy nie myje sie zebow tak jak ty to robisz , to wtedy pachnie z ust.

Gość a najgorsze jest to
że większośc z nich sobie z tego nie zdaje sprawy próchnica zębów ZAWSZE=śmierdzący oddech tymczasem ile jets kobiet o idealnie zdrowych żebach? :o 🖐️

Gość fgdg
No to się dowiedzieliśmy że fgdg ma grzyba. O ty brudasie śmierdzący Wynoś sie prostaku 80 % kobiet mialo przynajmniej raz w zyciu grzybice pochwy .

Gość lubię te numery
czuję smród bijący z ust podczas bekania mojej mamy który unosi się po całym mieszkaniu, wkurrwiony tata mówi, że to smród spermy Pana Rafała, który przynosi nam dość często pocztę pod nieobecność reszty domowników:classic_cool:

80% kobiet które sie puszczają z brudasami, i od nich te grzyby łapią :D To nawet lepiej, jesteś zagrzybiona i puszczalska Wstyyyd

Piotruś Ban yeshtche v pratzyy dziewice też chorują.

wszystkie te mądrości wyczytałem w prenumerowanym magazynie który zakupiłem na stronie www.gejowo.pl:classic_cool: