Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makoto93

pomoc z dietą

Polecane posty

Gość Makoto93

proszę o pomoc z dietą, bo naprawdę nie mam pomysłu na siebie. Wiadomo, że najważniejszy jest RUCH, ale ja go stosuję codziennie i w dużych ilościach;) to zupełnie nie podobne do mnie, ale niedawno BARDZO polubiłam ruch, codziennie ćwiczę (polecam ćwiczenia z Shape'a), uprawiam jogging, nie lenię się na wf-ie, jeżdżę rowerem i kręcę hula-hop:) i od tygodnia robię to regularnie. Stosuję peeling do ciała i krem na cellulits i robię masaż(skóra stała sie abrdziej jędrna). Przyznam, że żadnej diety nie stosowałam (jak pisałam bark pomysłu) i jednak ubyło mi 2kg! Jeszcze tylko 15kg:( ale trzeba wierzyć w siebie:P za pomoc dziękuję

Gość reflektor
a ile wazysz i ile masz wzrostu ? :)

Gość Makoto93
oj się rozpisałam:P i przepraszam za błędy..

Gość Makoto93
przepraszam za błędy i komp mi nawala :P no mam 170 cm wzrostu i ważę niestety 73 kg :( (miłośc do słodyczy niestety była)

Gość Makoto93
co myślicie o diecie norweskiej? czy raczej sądzicie że przy mojej ilości sportu nie pociągnę?

Gość Makoto93
no mam 16 lat

mimo wszystko sklanialbym sie ku diecie zrownowazonej, o zwiekszonej podazy bialka. najlepiej byloby obliczyc dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, odjac ok 300 - 500kcal od wyniku i rozlozyc na 5 posilkow. mozna tozrobic korzystajac z materialow w necie. midzy innymi na SFD.PL dzial odzywianie.

Gość Makoto93
aha dzięki:* tylko nie bardzo mi zależy żeby być kulturystką, chcę mieć ładne, sprawne, lekko umięśnione ciało, ale wielki całus za pomoc

informacje zawarte na tym forum maja charakter uniwersalny, tematy podwieszone w dziale odzywianie były tworzone przez zywieniowcow nie koniecznie zajmujacych sie sportem. dieta ktora proponuje nie jest adresowana do kulturystow...