Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhvhgbn

POMOŻE MI KTOŚ W NIEMIECKIM ????

Polecane posty

Gość jhvhgbn

Mieszkam w domu. Mam trzy pokoje kuchnie salon i wc. Mój pokój jest duży i dobrze oświetlony. Na przeciwko drzwi stoi biurko. Na biurku stoi komputer. Za biurkiem znajduje sie kaloryfer. Nad kaloryferem jest parapet na którym stoją trzy kwiaty. Obok biurka stoi kosz na śmieci. Po prawej stronie znajduje się łużko. nad łużkiem wisi zegar i dwa obrazy. Obok łużka stoi regał na książki. Po lewej stronie znajdują się dwie duże szafy. Nad szafami wisi półka na której stoi wierza. na podłodze leży duży czerwony dywan.

Gość dom jak dom a teraz w czym
pomoc ?

Gość jaki to ma związek
z pomocą w niemieckim :-0?????????????????????????????????/

Gość jhvhgbn
chodzi o przetlumaczenie t6ego na niemiecki.

Gość zuzred
Ich wohne in einem Haus. Es besteht aus drei Zimmern, einer Küche, eines Salons und WC. Mein Zimmer ist gross und gut bestrahlt. Gegenüber der Tür steht ein Schreibtisch. Auf dem Schreibtisch steht ein Computer. Hinter dem Schreibtisches befindet sich ein Heizgerät. Oben dem Heizgerät befindet sich eine Fensterbank, auf der drei Blumen stehen. Neben dem Schreibtisch steht ein Müllkorb. Rechts befindet sich ein Bett. Oben dem Bett hängt eine Uhr und zwei Gemälde. Neben dem Bett steht ein Buchregal. Links befinden sich zwei grosse Schränke. Oben den Schränken hängt ein Brett, auf dem ein Tonbandgerät sthet. Auf dem Bogen liegt ein grosser roter Teppich.