Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co ja tutaj robie

Moja siostra nienawidzi mojego chłopaka..

Polecane posty

Gość A co ja tutaj robie

Zaczęło się od tego, że po ostrej kłótni z siostrą wybiegłam z domu poznym wieczorem. Zadzwoniłam z placzem do chłopaka. A on napisał jej, że jest suką... Był na nią strasznie zły. Poźniej zdał sobie sprawę ze nie powinien tak jej pisać i ja przeprosił. Moja siostra niby udała że jest ok. Parę miesiecy pozniej zaczęła stroić fochy, że on nie ma prawa odwiedzić mnie w domu bo ona sobie tego nie zyczy, że przeprosin nie przyjęła itp... Dodała, że nigdy jeszcze nikt jej tak nie poniżył jak moj chłopak.. Niedawno z nią rozmawiałam, jak ona sobie wyobraża przyszłość. Czy dalej nie będzie się odzywała do niego gdy będziemy chcięli ją zaprosić na ślub. Powiedziała, że się nie odezwie do niego a to czy ją zaprosimy to tylko i wyłącznie nasza sprawa... Ona ma 23 lata :/ A zachowuje się jak dziecko. nie wiem zupełnie co zrobić w takiej sytuacji :/

Gość A co ja tutaj robie
jej to powiedz, ma 23 lata i zaczyna 5 rok psychologii :/ idiotka

Gość
A moja siostra nienawidzi mojej dziewczyny :D heh-olać to. Z czasem jej przejdzie.

Gość A co ja tutaj robie
Z tym dymaniem to niezły pomysł ;) tylko muszę zadbać o to, aby znalazła sobie jakiegoś faceta bo ona nigdy nie miała nikogo...

Gość A co ja tutaj robie
Wick, ale mojej siostrze nie przechodzi to już mniej więcej od 8 miesiecy :/ Mam wrażenie ze to jeszcze dziecko a nie dorosła osoba

Gość
Mojej nie przeszło do roku :D no cóz-może ci faceta rzeczywiscie zazdrosci np albo coś... pozatym dziwna jakas-studia juz konczy, psyhologie nawet a faceta jeszcze nie miała-uraz czy co ?

Gość maly ksiaze
moze on dymał wczesniej siostre i teraz jest zazdrosna ?;>

Gość A co ja tutaj robie
Napisał jej to dlatego bo się zdenerwował. Myślał, że uciekłam gdzieś daleko z domu. A siostra mnie wtedy zaszantażowała. To było bardzo chamskie z jej strony:P A chłopak mnie kocha więc mnie broni przed każdym złem :P Nie wiem jak mam z nią rozmawiać. Każda próba kończy się fiaskiem. BO ONA POCZUŁA SIE ZNIEWAZONA ... o losie...

Gość A co ja tutaj robie
Oboje po 21, a siostra 23.

Gość taka_jedna01
Też bym się obraziła i nie życzyła wizyt takiego chłopaka. To proste on ją poniżył i znieważył. Mówisz, że przeprosił, ale w jaki sposób. Pokazał, że naprawdę przeprasza, czy tylko podszedł i burknął "przepraszam za SMSa". Poza tym, nawet podczas ostrych kłótni z bliskimi, nikt nigdy nie ma prawa użyć takiego sformułowania, a co dopiero przyszły-niedoszły szwagier. W tej kwestii to on okazał się miernotą i chamem. Inna kwesta to charakter siostry, którego raczej nie zmienicie. Ja też nie lubię swojego szwagra i to bardzo, ale w życiu podczas żadnej kłótni mu nie naubliżałam. Odrobina kultury nikomu nie zaszkodzi.

Gość A co ja tutaj robie
Powiem Ci, że moja siostra stosuje wobec mnie takie zagrywki, że w pełni zasłużyła sobie na miano suki. I ja tak o niej myślę i wiem, że mój chłopak też. Wcale nie jestem zła o to na niego. Kurcze.... w takim razie sprawa się chyba rozwiązała. Moja siostra jest niedojrzała. Oczekuje szacunku tylko wobec siebie, nie dając tego innym. Stawia się na takiej wysokiej pozycji, że po kłótni kazała wybierać mi "albo on albo ja" (sic!) No, kogo miałam wybrać? Faceta który chce mieć ze mną dzieci i mnie kocha, czy siostrę z zachwianymi emocjami która mnie ciągle poniża? Już sobie myśleliśmy, że może jej nie zapraszać na ten ślub.. I tak chyba zrobię, bo ona zachowuje się jakby dążyła do tego. (co z kolei wywoła w rodzinie kolejną aferę, znów na moją niekorzyść, no i siostra znow będzie triumfować, ech :/ ) Patowo...

Gość frejz
Jak dziecko? Chyba zartujesz, to twoj facet okazal sie chamem. Gdyby mnie chlopak siostry zwyzywal od suk, to bym do niego poszla i dostalby po gebie. masz faceta chama

Gość A co ja tutaj robie
A siostra z matką ktore wyśmiewają się, że mój były facet z którym rozstałam sie 2 lata temu wygląda jak MAŁPA ? Albo wyzywa mnie od dziwiek, dlatego, bo w wieku 21 !!! lat uprawiam seks?

Gość gazeta wyborcza
Jak by mnie ktos nazwal suka tez bym sie nie odezwala do konca zycia. Mozna komus dogadac, ale w bardziej kulturalny sposob. Jestem po stronie twojej siostry a twoj facet to po prostu zwykly cham.

Gość bongola
a ja nien awidze dziewczyny mojego brata bo jest durna, zarozumiała i zaborcza . Kazdy ma jakies problemy w zyciu ;]

Gość uparta jak mul
Moja siostra tez ma jakis problem z moim chlopakiem. Nie do konca rozumiem, dlaczego. Nie pytalam jej nigdy o to, dlaczego wlasciwie i czy tak naprawde jakis problem istnieje, bo jakos zawsze mowi rzeczy, ktore zwalaja z nog, a potem juz wole nie ruszac tematu. To z kolei moj problem :) Czytajac Twojego posta najbardziej rozbawilo mnie to, ze ona tez niedawno skonczyla psychologie :D

ja byłam tez w dziwnej sytuacji siostra mojego chłopaka byla zazdrosna o to ,że on ciągle mnie wozi autem a jej nie , aw tym czasie prawko robiła i byla zła, ze ja jestem ładniejsza od niej !! nawet próbowała wmówic swojemu bratu ,ze ja jestem nie dla niego dziewczyna i zeby mnie zostawil, a ten palant chcial tak zrobic i mi o tym powiedzial :)) mielismy wtedy po 18lat :)ale sytuacja beznadziejna on mial 2 siostry naszczescie jedna studiowala daleko od domu , ale jak wracala tez miala jakies fochy do mnie , że on mnie ciagle wozi ,a jak one chca jechac do miasta to go nie ma , wsciekaly sie równo na mnie !! :) i ciagle wpadala do niego do pokoju jak ja bylam a my sobie lezelismy pod kolderka i nawet suka koldre raz do góry podrzucila :/ po 2 latach zerwalam , meczarnia byl zazdrosny o mnie nie do wytrzymania , nawet z domu mi zabronil bez siebie wychodzić , i spal u mnie pod domem jak sie pokócilismy :( to dopiero byly jazdy !!!

Gość CZCZARNULA123456
A ja mam problem z 30 letnim bratem, któryjest chorobliwie o mnie zazdrosny:( co robić!!!!

Gość CZCZARNULA123456
Przez cały rok poniżał mnie i wyzywał, że zaprosiłam wieloletniego kolegę do domu bez jego zgody:(

Gość CZCZARNULA123456
Brat ma 29 lat ja 27. Nigdy wczesniej nie miał dziewczyny i właściwie wydawało mi sie, że nieinteresuje sie dziewczynami. Od znajomych też stronił. Ciągle rywalizował zemną zazdrościł i był złośliwy. Bałam sie go zawsze bo jest i był dziwny.Zawsze wyśmiewał sie zemnie i ubliżał mi jak spotykałam się z jakimś chłopakiem lub poprostu ze znajomymi. Nierozumiał tego, że -niechwaląc sie- jestem atrakcyjna i mężczyżni sie mna interesują i ludzie mnie lubią. Każdego chłopaka skutecznie usuną z mojego zycia. w listopadzie 2008r wygrałam 3 w totka:) i od tego sie zaczeło. Zacza mi zazdrościć i z nienawiścia krzyczeć,, ale wszystko ci sie udaje...kłamiesz, że jest ci żle...ile masz znajomych...,, patrzył na mnie z taką pogardą i nienawiścią , że nogi mi sie ugieły Z 2 mies puźniej zaprosiłam kumpla do domu wtedy rozpętało sie piekło. Oskarzył mnie o to, że przyszedł niezapowiedziany.Zaczą go wyzywać od szatanów i diabłów, głupków:), że dzwoni do mnie po 4 razy w tygodniu i chce sie spotykac. Trwał to bardzo długo aż wkońcu kumpel sie obraził i stwierdził, że niechce znac naszej rodziny.

Gość CZCZARNULA123456
cdn... bo niechce mi się narazie dalej pisać

Gość czarnula to co piszesz
to hardcore - to na powaznie?!

Gość haha he
3 w totka to 2 zlote ::D