Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

zero stylu

Polecane posty

hej. mam problem ze swoim stylem;/ kupuje ladne ubrania, najczesciej w pastelowych kolorach jakich jasnych, modne, jakies bluzeczki itp. mam pelna szafe. wybieram jakas ladna bluzeczke, robie fryzure, maluje sie i ogolnie podobam sie sobie przed wyjsciem, jestem z siebie zadowolona. kiedy spotykam sie z kims i widzimy sie gdzies w sklepie w lustrze lub odbicie na wystawie sklepowej widze siebie nijako, zawsze mam jeansy albo materialowe spodnie i do tego jakas bluzke, wyglada to zwyklo, nijako, zero stylu, fryzura sie psuje i wygladam jak czupiradlo a kolezanka obok wyglada swietnie, tak jest zawsze, w domu wygladam dobrze ale na ulicy odwrotnie, jak sie ubierac oryginalnie? zeby sie jakos wyrozniac? mam duzo rzeczy ale nie wiem jak je skompletowac zeby nie wygladac nijako i zwyklo...

Gość zpjigdpj
Oprocz spodni zacznij nosic spodnice, spodniczki, sukienki. Do bluzek dopasuj sweterki, mozesz na nie ubrac bolerko albo takie jeansowe kamizelki, ktore sa teraz bardzo modne. Mozna tez ubrac sie warstwowo, bluzka na bluzke. Mozliwosci jest naprawde wiele:)

Diabeł tkwi w szczegółach... Postaw na dodatki, kolor... Włosy mają być przede wszystkim zdrowe, błyszczące, gęste...

no latem nosilam tez sukienki i spodniczki nawet czesto. ale teraz kiedy znow jest zimno to pozostaja mi te zwykle zestawy. postaram sie skompletowac jakies ciekawe zestawy. a np kiedy jest zima, zakladam spodnie dlugie, kurtka i to wszystko? codziennie wyglada sie wtedy tak samo a przeciez nie bede kupowac nowej kurtki na kazdy dzien;/

zainwestuj w dodatki: chustki, szale, korale, ubieraj się warstwowo, np. bluzeczka i jakaś kamizelka do tego albo 2 bluzki na raz ;) ja uwielbiam tak: dużo na górze, np. szeroka bądź długa bluzka, mało na dole, legginsy, rurki albo na odwrót :)

no za dużo nie pokombinujesz zimą na pewno jakieś szale, najlepiej duże, żeby się można fajnie obwinąć:) spodnie w kozaki albo botki zależy co się nosi, ciekawe czapki, rękawiczki, tu już trzeba poszukać czegoś fajnego :)

Gość brill 2008
ze stylem jest tak, ze musisz miec do niego wyczucie, raczej nie nauczysz sie tego z ksiazek albo poardnikow czy magazynow mody tutaj bardziej opierasz sie na instynkcie u mnie to bylo tak, ze przyszlo z czasem, jak bylam mlodsza ubieralam sie tandetnie, teraz mam wyczucie, nieraz slyszalam od innych ze podobA SIE IM MOJ STYL styl to cala sztuka, ubranie musi pasowac do Twojej figury, trzeba odpowiednio dobrac zestaw, odpowiednio kolory no i bardzo wazna sprawa - diabel tkwi w dodatkach, akcesoria moga naprawde duzo zmienic dobra jest metoda prob i bledow - przebieraj sie przed lustrem i zauwaz w jakich fasonach o kolorach jest Ci najbardziej do twarzy najgorsze co moze byc to slepe podazanie za moda

nie podazam slepo za moda, nie mam spodni rurek bo mi sie po prostu nie podobaja i zle sie w nich czuje (taka spieta) wiec zamiast ciasnych rurek kupilam spodnie o prostym kroju i uwazam ze wygladam w nich lepiej i sie lepiej czuje ;] a np jesienia? mam nawet nie brzydka kurteczke, zielono - szara. jakie buty mozna nosic jesienia i spodnie? zeby nie bylo nudno?

Gość brill 2008
dziewczyny wyzej fajnie radzily z tym ubiorem z warstwami, ja tez barzo czesto lacze ze soba dwie bluzki, czasem nawet mam 3 warstwy w ten sposob mozesz sie pochwalic sie kreatywnoscia i wykazac dobrym smakiem

mysle ze moim problemem nie jest brak wyczucia.. bo wiem co mi sie podoba, umiem ocenic czy jest dla mnie ladne czy nie, podoba mi sie, kupuje i pozniej mam tysiac ciuchow nie pasujacych do siebie, a moze i pasujacych tylko ja po prostu nie wiem jak je polaczyc...

jeśli chodzi o ubieranie dwóch buluzek to ja często nosze je tak: ubieram bardziej obcisłą z długim rękawem a na to coś z krótkim albo kamizelki tylko tak żeby pasowały do siebie