Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa...

Włosy w wyjatkowym miejscu

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa...

witam Wszystkie kobitki:) Mam taki problem... przeszukalam mniej wiecej forum, na wszelki wypadek by nie zakladac podbnego topiku, ale niestety nic takiego nie znalazlam... Mianowicie chodzi mi o włoski na stopach. Sa one co prawda bardzo jasne, ale hmm pod odpowiednim swiatlem widac ze nie sa jakies super krotkie, maja mniej wiecej od 0,5 cm do 1 cm. Z odpowiednim i "przychylnym" swiatlem w ogole ich nie widac, ale pod sloncem sa. Moje pytanie brzmi wlasciwie konretnie. Nie chodzi mi o ich usuwanie, bo mam depilator, zacisne zeby i znikna. Chodzi mi mianowicie czy jest chociaz jedna z Was kotra ma takie cos? Bo mam wrazenie ze jestem jakims wyjatkowym przypadkiem :( Jesli chodzi o inne dziwnie owlosienie, to go nie posiadam, wiec jakies choroby raczej nie wchodza w gre.

Gość Kropeczkowa
ja mam pare takich wlosków na duzym palcu u stopy:) Ale traktuje je maszynka;p i po sprawie;)

Gość pytajacaaaaa...
wiesz nie chodzi mi o palce u stopy bo to normalne:) Wszystkei prawie je maja,. chdozi mi wlasnie o normalan czesc stopy, powyzej palcow. nie ma ich jakos suepr duzo, ale nie sa tez to trzy wloski na krzyz, wiec dlatego chcialam sie dowiedziec czy ktoras tutaj z Pan tez ma taki problem... Ale dziekuje za odpowiedz;*