Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

...........ŁADNE kobiety nie są przeznaczone BRZYDKIM mężczyznom..............

Polecane posty

A czego ma sie do cholery bac? Ja to sie wszystkim podobam?>Mam to głeboko gdzies czy facetowi spodobam sie na focie czy tez nie. Tylko spotkanie wrealnym jest wazne,ale znając oferme to spotkalibysmy sie jak Mu włosy urosną:O ide juz nie bede Ci Oferma gnębić👄w czółko

"komiczne. jestem pewien że to wszystko co mówisz jest fantastyczne, sam bym tak chciał. no ale niestety jest jak jest i cudów nie ma. trzeba się z pewnymi faktami pogodzić bo inaczej k**wa zwariuję." tzn ja sobie zdaje sprawe, ze pewnych rzeczy sie nie obejdzie i to, ze jakis tam brzydal ma super osobowosc i wyrywa dupy tuzinami nie znaczy ze inny brzydal bedzie mial tak samo... ale pytanie podstawowe brzmi, czy probowales... ale jako dorosly, uksztaltowany facet.... bo mnie sie wydaje, ze moze i kiedys tam, jako malolat cos probowales, bedac takim wlasnie facetem-przyjaciołką, zbyt milym dla kobiet, zbyt usluznym, nie wyszlo Ci i teraz po latach boisz sie znow podjac proby... a wystarczy, ze wykazesz sie tym, co przesntujesz na kafe i powinno byc ok....

"Ale i tak jeżeli jest się dobrym człowiekiem i kształci się umysł to znajdzie się kobieta która to doceni. " a ten swoje pierdoli od rana :P kobiety nie doceniaja dobrych facetwo, bo sama dobroc, to nie jest zaden wyznacznik arakcyjnosci... facet jest albo interesujacy albo nudny... a to czy jest dobry - znaczenie ma trzeciorzędne...

bo kobietom nie wystarczy zeby ktos byl dobry i sympatyczny ale chca zeby na jego widok kolana im miekły..poza tym ''ładność'' to pojecie względne.. :O

Gość ofe rma
"ja jestem bardzo ładna a mam przeciętnego faceta" naprawde ta informacja zmieniła kurwa moje życie. po prostu nie zdawałem sobie sprawy że coś takiego jest możliwe a skoro teraz wiem to inaczej spojrzałem na świat. dziękuje ci omo.

Oferma - Ty sie naprawde w realu zachowujesz zupelnie inaczej, niz na kafe :( takiego goscia jakim jestes tutaj, zadna normalna kobieta nie bedzie traktowala tylko jak kolege

Gość ofe rma
jasne, mam zajebisty charakter a do tego jestem przystojny jak sam johny deep. w takim razie fakt, że do 33 roku życia dotrwałem nienaruszony to cud na miarę niepokalanego poczęcia. niech i tak będzie. z wola bożą nie wygram.

Gość hym hym hmymmm
łooooooooooo matko!!!!!!!! jestes 33 letnim prawiczkiem????????????????????????

unosisz sie to dobrze agresja to jedna z cech meskich, ktore kobiety lubia... masz fajny charakter, ale tutaj na kafe... w realu robisz za dobrego misia pysia i to jest Twoj problem... nie chcesz nic z tym robic, nie rob, ale masz potencjal

Gość ofe rma
"tu mądrze napisales.... jak czytam tu, albo slucham w realu te pocieszycielki, ktore nawiajaja facetom makaron na uszy, przkonujac ze oczywiscie na pewno kogos znajda, a ja od razu widze, ze ten koles jedyne co moze znalezc to linka do redtuba, to mnie smiech i żal bierze" to się tak łatwo mówi z perspektywy faceta który do grona frajerów nie należy. a frajerstwo chętnie nadstawia ucha każdemu kto pisze coś dającego choć cień nadziei. tonący brzytwy się chwyta proszę pana.

akurat, chwyta....są osoby, niezależnie od płci, ktorym chodzi wyłącznie o bycie pocieszanym. Żadna rada dla nich nie jest dobra, bo...bo cokolwiek. Bo wcale nie chcą nic w życiu zmieniać, tylko wolą siedzieć i użalać sie nad sobą (po rozmowie z moją koleżanką jeszcze mnie złość trzyma).

wiem ofermo.. wiec ja sie nawet nie tyle smieje z tych gosci, bo to oczywiste ze łakomym uchem chwytaja przychylne im slowa, tylko tym laskom, ktore klepia mile i przyjemne frazy, ktore tylko pogarszaja sytuacje tych facetow.... mam takich kolegow - maja po prostu stada kolezanek... kazda im mowi, jacy to sa fantastyczni, jacy mili i ze takich facetow "starej daty" juz nie ma i zeby sie na pewno nie zmieniali, bo znajdzie sie kobieta, kotra ich doceni... i zawsze, gdy wyplakuja im sie w ramie, powtarzaja, ze chcialyby, zeby ich faceci mieli chocby z 10 % ich cech... i chvj... bo nadal podymac moga sobie ci źli, chamscy, nowej daty :D a te milusie pysie moga co najwyzej sobie zwalic sluchajac seksownego glosu kolezanki, kotra żali im sie przez telefon

Gość ofe rma
no i to jest prawdziwy komiczne!!!!!! ja się całe szczeście trochę różnie od tych twoich kolegów. są granice do których mogę słuchać bzdur. mimo wszystko.

Gość ianz
"unosisz sie to dobrze" a podobno laski wola opanowanych facetow :P

Widzę, że do Ofermy to dzisiaj nie podchodź, taki zły ;) Też chciałabym dostać zdjęcie, obiecuje że nikomu nie pokażę i nie będę komentowała Twojego wyglądu na forum ani nawet poza forum :)

Gość zła kobieta ze mnie
czytam kilka Twoich postów i szczerze mówiąc Oferma - nakopałabym Ci do ...:) Marudzenia nie znoszę jak i użalania sie nad sobą:P Słyszałeś , że samo sie nic nie zrobi :P Rusz się i zacznij działać a nie smęcisz :O

Gość ofe rma
zachciało mi się was posłuchać i "działać". dlatego jestem dzisiaj taki wkurwiony.

Gość ofe rma
wiem, sam się sobą podnieciłem.

Gość zła kobieta ze mnie
Zatem spróbowałeś i ..:) myślałeś" Książę" , że wsiądziesz na rowerek i za pierwszym razem sie nauczysz jeździć ...:P Przykro mi ale zanim sie nauczysz kilka razy obetrzesz sobie kolanko jak i stłuczesz dupke:) Przykro mi Tobie to uświadomić ale TAKIE JEST żYCIE :p Czasem nie sprawiedliwe , czasem i brutalne .

Gość ofe rma
o czym ty piszesz, jaki pierwszy raz??? ja mam kurwa 33 lata!!!!! ile razy mam to powtórzyć żeby dotarło??????

Gość ofe rma
:D już mi powoli przechodzi.