Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

jutro będę miała boba

Polecane posty

Gość lhsdiwefhwepf
sliczne:) ja tydzien temu sie sciełam podobnie i ponac ładnie mi :) :D

Gość hyhyhuyhu
dziewczyna wyglada kobieco tylko i wylacznie w dlugich wlosach, ale to moje skromne zdanie :)

Gość niesmka
A moze jednak uda się odwieśc Cię od tego pomysłu ? Podobno masz długie włosy?

Gość hyhyhuyhu
oj zastanow sie jeszcze :)

Gość ładnie
;-)

Gość hyhyhuyhu
lookalikeee moze i riahanna miala ladny ale zobacz jej pierwsze teledyski pon de replay albo s.o.s. z dlugimi wygladala o niebo lepiej

Ja też miałam jakiś czas temu włosy prawie do pasa i ścięłam na boba :) Fryzjerka jak usłyszała co chce zrobić to mi odradzała, mówiła, ze taka fryzura mi nie pasuje, a jak już miałam obcięte włosy, to przyznała mi rację :) A najważniejsze, że ja uwielbiam moją fryzurkę :)

Gość ja tez chcialabym miec
boba lub fryzurke Rihany ale kur... mam kręcone włosy :-o a prostowanie na co dzień odpada :-(

Gość hyhyhuyhu
niedzwiedzica oczywiscie ze przyznala ci racje - po prostu nie chciala stracic klientki :)

racja że wyglądała ładniej zgadzam si,ę ale jeśli chodzi o boba to ten rihanny jest moim faworytem ale tylko ten z umbrelli bo reszta to porażka:O ja tez mam za krótką grzywę, czekam aż sobie urośnie;)

Gość hyhyhuyhu
nieeeeeeeeeeeeeeee co to za szal na krotkie wlosy, krotkie maja faceci, a czasem nawet dluzsze. skracac krecone dlugie wlosy? takie najlepsze! nie robcie tego! :)

ja tez chcialabym miec też mam kręcone no może bardziej falowane ale nie prostowałabym ich na co dzień właśnie bob Rihanny byłby całkiem nie zły na włosy kręcone bo jest w miare długi;)

zazdroszczę Wam dziewuszki :) z moimi kłaczkami tj. kręconymi i wrrrr puszącymi się takie fryzy odpadają :(

Lusesita mnie podoba się bobo akurat dlatego że jest bardzo twarzowy i wygląda się w nim tak lekko, chyba że ktoś sobie zrobi boba-garnka:O a długie włosy owszem są piękne, dlatego na razie zapuszczam przez ostatnie dwa lata ciągle coś podcinałam, cieniowałam i teraz mam niezłą asymetrię, ale już jest lepiej bo włosy odrosły do ramion;)

Gość hyhyhuyhu
STOP krotkim wlosom u kobiet!!!