Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no pytam się

Dlaczego tak jest no dlaczego

Polecane posty

Gość no pytam się

Kiedyś na czacie poznałam faceta, było gg, wymiana fotek itp. Wysłałam swoją aktualną, nie byłam zbyt urodziwa, miałam nadwagę, nieznaczną ale zawsze i ogolnie byłam nieatrakcyjna. Po prostu taka zwyczajna szara mysza. Oczywiście nie był moim wyglądem zachwycony. Ale rozmawiać rozmawiało sie nam super. Jednak odzywał się coraz rzadziej az zamikł na wieki. Do wczoraj. Już o nim praktycznie zapomniałam. Przez ten czas poszłam do pracy, schudłam, zmienilam wygląd. No i znalazł mnie na Naszej-Klasie. wypisuje mi setki komentarzy do zdjęć. Że jaka ze mnie laska, że mnie nie poznał, czy to oby na pewno ja itp. Pyta czy nie moglibyśmym się znów spotkać. Teraz możemy a wtedy to nie bo byłam brzydka i gruba. Dlaczego tak w życiu jest, że liczy się tylko wygląd. Przecież w środku jestem taka sama. Nic się nie zmieniłam.

Gość nowa_w_szkole_z_drugiej_strony
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, wg tej zasady tutaj działaj.

Gość racjaaaa
wkoorwiające, nieprawdaż? wszyscy twierdzą, że wygląd się nie liczy, a to oczywista nieprawda.

Gość no pytam się
To że z nim sie nie spotkam bardziej niz pewne. Tylko pytam się dlaczego wygląd jest tak ważny. Piekny wygląd.

Gość racjaaaa
Napisz mu wiadomość na nk właśnie na temat Twojego wyglądu - ironizuj, że dopiero teraz przejrzał na oczy, że wcześniej byłaś dla niego za brzydka itp. Ciekawe, co odpisze.

Gość hrhr
klapa kompletna :) ale ja mam znajomego ktory lubi puszyste a za chudymi sie nie oglada :D

Gość hrhr
teraz Ty zrob na zlosc i sie nie odzywaj :P jakis palant jakich wielu

Takie jest życie. Kobiety identycznie oceniają facetów na wirtualnych randkach, więc nie miej do nikogo pretensji. Wszyscy tak samo patrzą na wyglą nieznanej osoby, niezależnie od płci.

Gość hahaaaaaaaa
skad ja to znam? 15 kg w dół i nagle faceci zaczeli mnie zauwazac ;/ w piatek na imprezie spotkalam jednego takiego co kiedys ciezko kochalam a on mnie odrzucal wlasnie ze wzgledu na wagę, teraz po schudnieciu nie moglam sie od niego odczepic zycie ;]