Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artoss

Paznokcie żelowane

Polecane posty

Gość artoss

Dobry wieczór drogie koleżanki. Od niedawna zajmuję się stylizacją paznokci(skończyłam kurs), ale mam problem i brakuje mi wiedzy a także praktyki. Chodzi o żelowanie naturalnych paznokci. Czy można zelować naturalne paznokcie tym samym żelem co tipsy i czy kolejne etapy żelowania są takie same? Kolejne pytanie dotyczy zabiegu parafinowego, czy robi się go przed manicurem, czy lepiej po? Czy nie szkodzi on zdobieniom paznokci? Mam klientki, które chciałyby za jednym pobytem "zaliczyć wszystko"?Jeżeli ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pytania byłabym bardzo wzięczna. Tymczasem pozdrawiam

Gość megiwroc
Jezeli chodzi o żel do paznokci to musi byc inny niz do tipsów bo inaczej bedzie odpriskiwał po paru godzinach, najpierw kostką musisz zmatowić płytkę później nałóż primer i diwe warstwy zelu (na tipsy daje sie 3) moje klientki są zadowolone i nic im nie odpada:) powodzenia pozdr serdecznie:)

Gość artoss
Bardzo dziękuję za odpowiedź, czy mogę jeszczę prosić o podpowiedź jakiego żelu używasz żeby otrzymać oczekiwany efekt? Niestety nie posiadam takiego żelu a nie chcę wydawać pieniędzy na byle co. Jescze raz dziękuę za odpowiedź i liczę na dalszą przychylność. Pozdrawiam

Gość artoss
Czodzi mi oczywiście o firmę lub adres internetowy hurtowni, gdzie mogę takowy żel kupić

Gość iknkjn
Najpierw zabieg parafinowu na kolejny dzień manicure ;)

Gość jola2243wp.pl
ja używam do tego celu żelu silikonowego sun flower