Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka 25

przesuniecie okresu cilestem

Polecane posty

Gość karolka 25

Mam pytanko,jesli ktos zna odpowiedz lub moze doradzic bardzo prosze.Za 1,5mca mam wesele,zeby przesunac miesiacczke tak by nie trafila w ten dzien poszlam do lekarza a ten przepisal mi cilest dwa opakowania,ktore mam wziasc pod rzad bez przerwy.Wczesniej nigdy nie bralam srodkow anty.Czy w takim razie jak na pierwszy raz to nie bedzie zbyt duza dawka hormonow?I jeszcze jedno czy w trakcie brania mozna chodzic do solarium?

Gość mofo
duza dawka hormonow ??? wiesz ze to ze przepisal dwa opakowania nie znaczy ze masz brac po dwie tabletki dziennie :O jedna tabletka dziennie to dawka normalna, co ty myslisz ze kobiety ktore chca brac tabletki normlanie biora je tylko przez jeden miesiac ?

Gość przesuniecie okresu cilestem
Nie dwie tabletki nad dzien tylko dwa opakowania pod rzad bez zadnej przerwy tzn tej siedmiodniowej.

Gość odginekologaaaaaaa
no oki spoko mozesz brac aj biore tabletki juz dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo i nieraz robilam manewr ze wzielam dwa opakowania pod rzad!!!!

Gość przesuniecie okresu cilestem
Licze sie z tym ze przez nastepny czas bede musiala brac hormony,chodzilo mi o to ze do tej pory nie bralam zadneych a teraz dwa opakowania pod rzad.Gdybym wczesniej brala to moze by nie bylo takiego szoku dla organizmu.I co z solarium?Czy ktos moze udzielic mi jakiejs odpowiedzi lub cos doradzic?