Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydula beti

chce cos zrobic

Polecane posty

Gość brzydula beti

chciałabym sie zmienic JAK TO ZROBIĆ

Gość Sama sobie
idz do fryzjera zafunduj sobie nowe ciuchy kosmetyki:)

Gość brzydula beti
CHCE SIE KOMUS PODOBAC POMOZCIE JAK ZADBAC O SIEBIE ?

Gość Sama sobie
jezuuz a co chcesz dokladnie zmienic i co w tzm trudnego

Gość brzydula beti
cala od gory do stóp co zrobic zeby byc ładna ?

Gość Sama sobie
yacynij od frzyjera:) Jesli masz problem z nadwaga przejdz na diete iii zrzuc zbedne kg:) Do tego konieczna jest depilacja nooo i proponuje wybrac sie na skepy zeby kupic sobei jakas ladna bielizne i ciuszki

Gość brzydula beti
modny ciuch co np

hmm... spodnie jeans np, do tego wysoki obcas, jakas bluzeczka teraz modne sa zabociki ,kratka,.. zakiet zalezy co do cb pasuje:P .. nie wiem jak wygladasz, do kazdej figury pasuja inne ciuchy, jaka masz wage wzrost ???:P i styl co najwazniejsze

Gość beti brzydulka
73 kg waze 172 wzrost taki i taki styl lubie

:) mam syndrom gg - nie pisze polskich znakow :P Po 1. buty na obcasie=szczuplejsze nogi,spodnie .. raczej nie kupuj rurek, wybierz rozszerzane ku dolowi ewentualnie szerokie.. wchodza w jesiennych kolekcjach,jakies bluzeczki zapinane na guziki(nie przezroczyste)!!!!! coby schabiki nie wystawaly, z kolnierzykiem -zazwyczaj ladnie podkreslaja talie,mozna ja dodatkowo podkreslic grubym paskiem, spodnie nie jakies bardzo biodrówki tylko z wyzszych = szcuplejsze i dluzsze nogi, nie kupuj jakis placht bo to pogrubia,lepiej kupic jakis cienkie sweterek przy ciele,nie kupuj za malych ciuchow twoj rozmiar to L/xl w zaleznosci od fasonu :) spodnie -zeby boczki nie wylazily :) bluzki na ramiaczkach i z krotkim czy dlugim rekawem raczej obcislejsza ale nie za bardzoi NIE ZA KROTKIE, co do stylu sportowego spodnie lub spodniczka jesli masz zgrabne nogi-- nie mini taka do kolanka za kolanko ewentualnie :) spodniczka do obcasow wskazana tez:) rajstopy gladkie lub w poziome pasy,NIE KABARETKI, buty adidaski lub balerinki, btw: teraz sa fajne kozaczki do kostki warto zainwestowac :P:P:classic_cool: no wiec do tych adidaskow -bluzka z serii ocislych i sportowych najlepiej z jakims nadrukiem, i jakas obcila sportowa bluza na suwaczek jak masz fajny biust warto podkreslic dekoldem, fajna torba i smigaj:):) ważne sa dodatki!!!! bardzo duzo daja kolczyki branzoletki naszyjniki itp.. dobrane do ubioru of course i torebka lub torba raczej zrezygnuj z plecaka. teraz modne sa stonowane kolory szarości fiolety ale tez zółcie np.:P nie kupuj ciuchów w kratkę lepiej jakies dodatki z tym wzorem, co do fasonow popatrz sobie w kolorowych gazetach cos sie znajdzie ciekawego:P Wlosy jakoś ulozone --klania sie fryzjer lekka fryzurka, umyte oczywiscie i zadbane , delikatny makijaz- mocny pogrubia i dodaje lat, ciekawie umalowane paznokcie zadbane ręce,ladny zapach perfum i swiat jest twoj !!! wystarczy troche zadbac o siebie :) no i przedewszytkim duzo uśmiechu a jak chcesz miec lepsza figurkę to silownia basen bieganie itp.. co do biegania -- na poczatku sie nie chce i szybko męczy potem wysilek daje naprawde duzo przyjemnosci pozdrawiam i przepraszam ze tak chaotycznie

Gość Antii
nie niestety jest fatalna... Proponuje przejsc sie do sklepow typu Orsay HM Bershka tam zawsze znajdziesz cos na topie;)

Gość beti brzydulka
mowilam ze nie mam talentu pomozcie mi

Gość Antii
dziewczyna wyzej dala wiele fajnyych rad:) poch0odz po sklepach sieciwoych poprzymierzaj:) wybierz sie najlepiej z kolezanka ktora ci doradzi:)

Gość Antii
a gdzie mieszkasz? a moze mama siostra?:) jakas kuzynka;p proponuje ci kupic spozniczke taka przed kolanko lekko rozchodzaca sie u dolu taka w formie litery A:) I do tego jakaś bluzeczka np z kolnierzykiem:) No i szpilki:D

Gość Antii
tak:) wazny jest charakter oraz wyglad;) mam jeszcze jedna propozycje;) Przedjdz sie do kosmetyczki na makijaz:D iii popytaj jak powinnas sie malowac:) polecam jeszcze Forum Wizaż Metamorfozy Wklejasz zdjecia i dziewczyny doradza ci makijaz ciuchy i fryzure;)

Gość Antii
paznokcie zapusc ladnie odsun skorki wypiluj i pomaluj (proponuje czerwony:P) a co do diet? hmmm silownia basen bieganie duzo sie ruszaj i jedz 5razy dziennie ale malo!

Gość Antii
wiec wrzuc zdjecia na wizaz-->metamorfozy:) dziewczyny ci doradza co pasuje do twojej buzi:P

wchodzissz sobie na strony typy moda, papilot,zeberki,avanti itp itd i tam masz gotowe zestawy ubraniowe :):)

Gość Antii
no najwazniejszy jest charakter;;) I jak nie jestes w jego typie to nic nie zdzialasz;) No ale przedewszystkim trzeba o siebie dbac od razu poczujesz sie inaczej:)) no i te szpilki wiekszosc facetow je uwielbia!:P

A ja czerwone odradzam ostatnio jak w takich wyskoczylam to mi chlopak powiedzil ze jak marcysia ze zlotopolskiech wygladam:D:D moze french -- mozna do tego jakies wzorki nakleic sa w drogeriach po 7 zl ;P albo jak umiesz namalowac ja np robilam frencha i e-linerem niebieskim z inglota malowalam linie miedzy bialym i rozowym :) i ludzie sie pytalai kto mi tak tipsy ladnie zrobil :) kiedys sie mialo dlugie pazurki;/

Ważne zebys to ty się dobrze czula :):) .. ja jedynym miejscem gdzie moge isc w dresiku to jest silownia ,park jak biegam:P albo sklep przy bloku:D jak wychodzisz na miasto to straj sie byc elegancka:) lub spotrowo-elegancka miec jakis vciekawy dodatek albo kolor ciucha rzucac sie w oczy ale nie nachalnie:) aaa i o stylu moro-wojskowym ale ta spodniczka zapominamy:):P

a jak go spotkasz to nie badz namolna :) duzo sie usmiechaj staraj mardze mowic pozwol mu sobie cos wytlumaczyc nie klnij!!!!! usmiech optymizm humor polecam banie sa pajaków albo cos takiego

Gość beti brzydulka

Gość Antii
czerwone paznocie sa bardzo sexy:D i modne w tym sezonie;P Ale oczywiscie klasyczny french tez jest fajny:) Sprobuj sie wyrozniac kolorami (Ale bez przesady:P) i koniec stylu ala szara myszka;D Gadacie na gg:P Hmm to kup sobie nowe ciuszki zrob cos z wloskami:P II wyciagnij go na spacer;) ODWAGI!

Gość Antii
na pewno ci sie uda:P tgylko troche wiary w siebie!

zgadzam się z Tb Antii :) mala metamorfoza i bedzie ok:) ważne zebys TO TY czula sie atrakcyjnie i pozbyla kompleksów :) mieszkasz w malym czy duzym mieście masz jakaś galerię??? a najlepiej to wyslij jakies zdjęcia to Ci doradzimy jakie kolory ,jak sie umalowac jaka fryzurka i ubranie :) do kazdego pasuje co innego siedzimy na kafe to pomoc mozemy:P:P:P