Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

w jakim wieku zaczełyście uzywać kremu przeciwzmrszczkowego i jaki jest naj?

Polecane posty

Gość lena 1985

Mam 21 lat a zmarszczki ja moja 50 letnia mama i zastanawiam sie nad kupnem kremu przeciwzmarszczkowego. Najwiecej zmarczek ma pod oczami. Moze cie mi cos polecic. Kiedy wy sięgnełyście po raz pierwszy po taki krem i czy są efekty? czy jak pozniej sie go odstawi to jest duzo gorzej?

ja tez mam 21 lat i musze powiedziec ze tez mam zmarszczki mimiczne.Od 25 lat skora zaczyna sie starzec i wtedy zaczyna sie uzywac kremy przeciwzmarszczkowe ale sadze ze teraz juz tez moozna

Gość tajmahll
niemozliwe abys mialas zmarszczki jak mama chyba, ze nalogowo sie opalasz, pijesz, palisz i cpasz. A moze po prostu masz zle nawilzona skore i stad te zmarszczki. Uzywanie kremu przeciwzmarszczkowego w wieku 21 lat jest smieszne.

Gość lena1985
nie pale i nie pije nałogowo i tez nie cpam ale przyznam sie ze nie dbałam specjalnie o cere znaczy nie nawilzam jej a raczej przesadnie oczyszczałam, wysuszałam ale od jakiegos roku to sie zmieniło i zaczełam uzywac tez kremu jest troche lepiej ale zmarszczki zostały. Uzywam nivea .Nie maluje sie tez zbyt mocno tylko tusz i korektor na pryszcze...a jaki krem przeciwzmarszczkowy mozecie polecic, moze cos lekkiego

Gość sliczniutka
absolutnie uzywanie kremu przeciwzmarszczkowego w wieku nawet 20 lat jest juz wskazane. Nawet gdzies to czytalam. Tylko ze powinny byc to kremy "Na pierwsze zmarszczki", jak np garnier nutridermist. Zapobiegaja one powstawaniu zmarszczek. 20 lat to jak najbardziej odpowiedni wiek zeby zaczac chronic swoja cere przed zmarszczkami. Po 20 roku zycia nasza skora juz powoli, choc jeszcze niezauwazalnie, zaczyna sie starzec. I zeby spowolnic ten proces nalezy uzywac takich kremow juz w wieku 20 lat. I powtarzam, sa to kremy NA PIERWSZE ZMARSZCZKI. musi tak pisac na opakowaniu.

Gość runrunrun
Sliczniutka, gadasz bzdury. Naczytalas sie za duzo sponsorowanych artykulow:D Niedlugo koncerny kosmetyczne zaczna mowic, ze 17latki powinny stosowac kremy przeciwzmarszczkowe...W wieku 20 lat nalezy prowadzic zdrowy tryb zycia, uzywac kremow z dobrym filtrem, nawilzajacych i finito.