Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny_student

5 zl - tyle powinien zarabiac na h absolwent studiow zaocznych

Polecane posty

Gość Normalny_student

Po studiach dziennych 15 zl

Gość gdzie jest moj laptop
brutto :classic_cool:

Gość zazdrośnicy żyją wsrod nas
Peszek:) Jak to sie mowi "życie" moj drogi autorze:) Jak sie wybralo dzienne studia bez pomyslu na zycie i w wieku 25l. bez doswiadczenia w dzisiejszych czasach wychodzi sie na rynek pracy i "bierzcie mnie jestem po studiach dziennych!!!" ... Nie ty jeden:D :) Peeeeszek ;) Trzeba bylo isc na zaoczne bo: 1. trzeba najpierw miec na te zaoczne kase 2. zeby miec kase wieszkosc zapier**** a nie od pn do czw zajecia i pt,sb,nd wolne czytaj: wypoczynek,relax (ja mam prace od pn do pt a w weekend od uczelni do uczelni bo studiuje dwa kierunki zaocznie i czesto nie mam jak palcem do du** trafic). Jakbym zarabiala 5zl na godz to .... bez komentarza:) Zal mi ciebie:) Wspolczuje glupoty:)

Gość wiesz jak to sie nawyza
przerosnieta ambicja :D. A wlasciwie pesudo ambicja bo jak tu kolezanka wyzej napisala wychodzisz w wieku 25 lat na rynek pracy bez zadnego doswiadczenia i zyjesz za pieniazki rodzicow :D. Ale nie martw sie, przeciez konczysz DZIENNE studia, pracodawcy bedą walic drzwiami i onkami a stawka nie mniej niz 500zl/h.

Gość no chyba Ty jesteś zazdrosna
zazdrośnicy żyją wśród nas---> to Ciebie zżera zazdrość że on nie musi pracować.I jest pewnie zdolniejszy skoro się na dzienne dostał.

Gość wiesz jak to sie nawyza
haha no zapewne zdolniejszy, mam znajomych na dziennych studiach "renomowanych" uczelniach ktorzy mieli po 40% z matury.

Gość blackcat
zazdrośnicy żyją wsrod nas śmieszy mnie to co piszesz :D znam kilka osób na studiach zaocznych - żyją na koszt rodziców, rodzice finansują ich "nauke", nie pracują i oczywiście narzekają jak mają cięzko :o