Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robi się chłodniej

Dziewczyny co ubieracie?

Polecane posty

Gość Robi się chłodniej

Jestem w 6 miesiącu ciąży i zastanawiam się w co się ubiorę bo robi się coraz chłodniej. Chodzi mi o wierzchnie okrycie. Znacie może jakieś fajne linki z jakimiś płaszczami, kurtkami dla kobiet w ciąży?

tez mam ten problem ale znalazlam rozwiązanie. Otoz moim zdaniem np nie oplaca sie kupowac zimowej kurtki czy plaszcza nowego za 400 zł lub wiecej przeciez przyda mi sie tylko na dwa mc potem bede musiala kupic znowu jakąś kurtke nieciążową. Takie \" nowe\" zakupy uwazam za zbędne. i na teraz zakupilam fajne grube ponczo i taką grubą ladną bluze z futerkiem a na zime kupie cos uzywanego na allegro albo w ciuchach. Ostatnio widzialam w reporterze fajne grubsze plaszczyki w wiekszych rozmiarach po ok 100 zł moze zobacz czy u Ciebie sa takie. U mnie w sklepach ciążowych ciuchy cholernie drogie np spodnie 175 zł :( dziewczyny tutaj daly mi pomysł zeby poszp[erac na allegro i tak zrobilam. Kupilam duzo fajnych bluzek, swetrow i spodni i na wszystko wydalam jakies 300 zł a ciuchow mam w cholere:)

Gość tak wygladają ubogie
choinkę

Gość Ola_blaszczyk
Witam! Też miałam z tym problem, ale plaszczyk zimowy pożyczyła mi koleżanka, która też rodziła pod koniec zimy. Może spytaj się znajomych czy nie mają ciuchów ciążowych. Może któraś Ci pożyczy. Pozdrawiam :)