Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dromes

Mam kase ale.....

Polecane posty

Gość dromes

nie mam dla kogo żyć, dzielić sie , rozpieszczac, powodowac usmiech na twarzy....gówniane zycie :(

Gość vvvvv
to daj ją mi

Gość dromes
:) to wszystko....takie dziwne....lubie robic niespodzainki, z miła checia zabiore na wakacje .....ale dwa razy chciałem zeby mnie ktos polubił takim jakim jestem ...niestety dwa razy dostałem kopa....co z tego ze podobno jestem fajny , super ...ale chyba aseksualny :( na to wychodzi

Gość dromes
ktoś sie lubi podszywac ...prosze.....

Gość to zacznij inwestować
w siebie, kiedyś to zaprocentuje. ;) i absolutnie nie oglaszaj nigdzie, ze masz kasę bo zawsze może ci sie trafić jakaś pijawka, żerująca na tobie.:classic_cool:

Gość dromes
moge....ale to nie to......chce dawac, kochac, czerpac i byc kochanym

Gość dromes
widzisz tak robię ......ale na razie jak napisałem ...szczescia nie miałem

Gość dromes
jeszcze co do inwestowania w siebie....inwestuje

Dziwię się trochę, przeważnie facet z kasą ma koło siebie sporo panienek i wybór.... A może po prostu szukasz daleko i nie widzisz czegoś, co jest bardzo blisko?

Gość takie tam duperele...
Nie afiszuj się z tą kasą. Jest mnóstwo interesownych ludzi :( Przerobiłam męża "dla kasy", więc wiem jak bardzo boli, gdy pewnego dnia odkryjesz "miłośc" do własnego konta a nie do siebie :( Znacznie lepiej byc singlem :D

Gość dromes
Nie afiszuje się z kasa , dobrze zarabiam i dostałem dwa spadki...o których prawie nikt nie wie . Chce znalezc kogos kto mnie zaakceptuje takim jakim jestem. ps. Feler , raczej nie mam ....normalny dwie nogi, rece, szczupły , wysoki

Gość dramatyczna chanel
eeee tam na pewno coś z Tobą nie tak, no przyznaj sie ja myślę, że albo jesteś oszczędny do bólu czego kobiety w facetach nienawidzą albo nie lubisz seksu albo masz za mało czasu trafiłam?

Gość mam podobnie jak Ty
tylko róznimy sie tym, ze jestem kobietą . To straszne. Masz wszystko a tak naprawdę wielkie nic :(

no to przestań biadolić i konstruktywnie się zastanów, co się w Tobie kobietom może nie podobać. Jesli coś jest \"powtarzalne\" to najprawdopodobiej nie jest to przypadek i musi być jakas konkretna przyczyna, tylko Ty jej nie dostrzegasz

Gość dromes
no własnie sie zastanawiam , oszczedny nie jestem bo lubie robić prezenty...., chodzi o to ze osoby na których mi zalezalo były takie dwie ....niestety daly mi kosza. Pierwszej tak bardzo nie załuje....bo wiem ze jest materialistka .....dobrze ze nie jestem z nia. Druga..... nie wiem, nie rozumiem, trzeciej nie moge znalesc.... i to nie jest tak ze nie chce ale zakochac sie jest bardzo trudno.... a tego szukam

Gość aallee
nie mam kasy jestem szcęśliwa

Moze wybierasz zle kobiety w sensie masz syndrom znajdowania takich ktore sa zimne i w koncu i tak im na tobie nie zalezy?

Gość dramatyczna chanel
no dobrze, nie jestes oszczędny ani samolubny.... hmmm no to może.... jestes przewrażliwiony na tym punkcie i jak tylko sie jakaś niunia pojawia to ją spisujesz na sraty... a ppotem sobie tlumaczysz, ze i tak dobrze ze odeszła bo była taka a taka hmm?

Gość dromes
nie spisuje na straty.... ale inna rzecz trafiłem na bardzo ambitne osoby obie były najlepszymi studentkami na roku...dziwna sprawa