Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia25

przesuniecie daty miesiaczki cilestem

Polecane posty

Gość karolcia25

Mam pytanko,jesli ktos zna odpowiedz lub moze doradzic bardzo prosze.Za 1,5mca mam wesele,zeby przesunac miesiacczke tak by nie trafila w ten dzien poszlam do lekarza a ten przepisal mi cilest dwa opakowania,ktore mam wziasc pod rzad bez 7 dniowej przerwy.Wczesniej nigdy nie bralam srodkow anty.Czy w takim razie jak na pierwszy raz to nie bedzie zbyt duza dawka hormonow?I jeszcze jedno czy w trakcie brania mozna chodzic do solarium?

Gość naprawdę uważasz
że nie wiadomo kto na tym forum więcej się zna niż lekarz ginekolog??? Skoro ci powiedział, że można wziąć dwa op. to można. Organizm nie liczy dni, wszystko mu jedno czy będziesz brała tabl. 21 dni czy 42. A co do solarium to każdy reaguje inaczej, ja biorę Cilest i chodzę na solarium, ale bez przesady, nie smażę się na skwarkę i używam kremu z filtrem, nie mam przebarwień. Zacznij od minimalnej dawki solarium i stopniowo zwiększaj.

Gość karolcia25
dzieki za informacje

ja bralam cilest, microgynon i moglam chodzic do solarium ,ale najpierw idz na krotko i zobacz czy nie masz przebarwien!

Gość karolka25
A jesli juz takie przebarwienia wystapia to sa one odwracalne?Zgina?Bo jestem przed wlasnym slubem i troche soie martwie.