Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Carriee K.

jaka cudna piosenka. po kilku latach odkry艂am na nowo

Polecane posty

Go艣膰 Carriee K.
Ronan Keating - Je艣li jutro nigdy nie nadejdzie Czasami p贸藕no w nocy Le偶臋 nie 艣pi膮c i patrz臋 na ni膮 jak 艣pi Jest zatracona w spokojnym 艣nie Wi臋c wy艂膮czam 艣wiat艂a i le偶臋 tak w ciemno艣ci I wtedy pewna my艣l przechodzi mi przez g艂ow臋 A je艣li sie nie obudz臋 rano Czy kiedykolwiek zw膮tpi w to co do niej czuj臋 w g艂ebi serca Je艣li jutro nigdy nie nadejdzie Czy b臋dzie wiedzia艂a jak bardzo j膮 kocha艂em Czy robi艂em wszystko co tylko mo偶na, by pokaza膰 jej ka偶dego dnia 呕e jest dla mnie jedyna A je艣li m贸j czas na ziemi si臋 sko艅czy i b臋dzie musia艂a stawi膰 czo艂a 艣wiatu beze mnie Czy mi艂o艣膰 kt贸r膮 da艂em jej w przesz艂o艣ci Starczy jej na wieczno艣膰 Je艣li jutro nigdy nie nadejdzie Bo straci艂em ju偶 raz ukochane osoby Kt贸re nigdy nie wiedzia艂y jak bardzo je kocha艂em Teraz 偶yj臋 z 偶alem 呕e moje prawdziwe uczucia do nich nie zosta艂y wyjawione Wi臋c obieca艂em sobie M贸wi膰 jej ka偶dego dnia ile dla mnie znaczy I unikn膮膰 takiej sytuacji, Gdy nie b臋dzie ju偶 drugiej szansy bo powiedzie膰 jej co czuj臋 Je艣li jutro nigdy nie nadejdzie Czy b臋dzie wiedzia艂a jak bardzo j膮 kocha艂em Czy robi艂em wszystko co tylko mo偶na, by pokaza膰 jej ka偶dego dnia 呕e jest dla mnie jedyn膮 A je艣li m贸j czas na ziemi si臋 sko艅czy i b臋dzie musia艂a stawi膰 czo艂a 艣wiatu beze mnie Czy mi艂o艣膰 kt贸r膮 da艂em jej w przesz艂o艣ci Starczy jej na wieczno艣膰 Je艣li jutro nigdy nie nadejdzie Wi臋c powiedz temu kogo kochasz Co do niego czujesz Je艣li jutro nigdy nie nadejdzie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach