fajnamisia23 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Mam pytanie... otóż ostatnią @ miałam 02.08.2008, moje cykle od 5 miesiący są regularne i trwają zazwyczaj 27-30 dni. Współżyłam z partnerem tuż przed @ bez zabezpieczenia ale do wytrysku bie doszło we mnie, natomiast 0d 06-09 września współżyliśmy również bez zabezpieczenia ale juz do wytrysku doszło we mnie, więc nasuwa się pytanie czy jeżeli dostanę nie długo @ to można już wykluczyć ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie można Napisano Wrzesień 10, 2008 można mieć krwawienie i być w ciąży, zrób test, a na przyszłość trochę myśl, chyba że chcesz mieć dzidzię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajnamisia23 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 ale wydaje mi się że miałam wtedy dni niepłodne , było mało śluzu więc nie mogłabym zajść w ciążę, a przecież w ciążę też nie jest tak łatwo zajść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro jesteś taka pewna Napisano Wrzesień 10, 2008 to po co ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajnamisia23 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 BO W GŁĘBI DO KOŃCA NIE JESTEM PEWNA, PO JAKIM CZASIE GINEKOLOG MOŻE ROZPOZNAĆ CIĄŻE W BADANIU GINEKOLOGICZNYM?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Wrzesień 10, 2008 Ginekolog może rozpoznać ciążę w 6-7tygodniu. Wcale nie jesteś taka fajna skoro tak bezsensownie ryzykujesz ! Jak się tak obawiasz, kup test, w ciąży pewnie nie jesteś, ale kup gumki, albo idź do gina po pigułki. Wystarczy już tematów typu: Ratunku ! chyba jestem w ciąży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Wrzesień 10, 2008 mozesz byc w ciazy, pamietaj ze sporo sluzu znajduje sie przy szyjce macicy i nawet jezeli wydawalo Ci sie ze go nie ma to moglo sie tak zdazyc ze on byl. Wydaje mi sie ze prawdopodobienstwo jest spore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajnamisia23 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 na test wydaje mi się że jeszcze za wcześnie, zrobie go w poniedziałek, a tymczasem mam nadzieje ze dostanę @, troche juz się spóźnia ale to może to być też przez stres....sama już nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach