Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajnamisia23

niepewna

Polecane posty

Mam pytanie... otóż ostatnią @ miałam 02.08.2008, moje cykle od 5 miesiący są regularne i trwają zazwyczaj 27-30 dni. Współżyłam z partnerem tuż przed @ bez zabezpieczenia ale do wytrysku bie doszło we mnie, natomiast 0d 06-09 września współżyliśmy również bez zabezpieczenia ale juz do wytrysku doszło we mnie, więc nasuwa się pytanie czy jeżeli dostanę nie długo @ to można już wykluczyć ciążę?

Gość nie można
można mieć krwawienie i być w ciąży, zrób test, a na przyszłość trochę myśl, chyba że chcesz mieć dzidzię

ale wydaje mi się że miałam wtedy dni niepłodne , było mało śluzu więc nie mogłabym zajść w ciążę, a przecież w ciążę też nie jest tak łatwo zajść

Gość skoro jesteś taka pewna
to po co ten temat

BO W GŁĘBI DO KOŃCA NIE JESTEM PEWNA, PO JAKIM CZASIE GINEKOLOG MOŻE ROZPOZNAĆ CIĄŻE W BADANIU GINEKOLOGICZNYM??

Ginekolog może rozpoznać ciążę w 6-7tygodniu. Wcale nie jesteś taka fajna skoro tak bezsensownie ryzykujesz ! Jak się tak obawiasz, kup test, w ciąży pewnie nie jesteś, ale kup gumki, albo idź do gina po pigułki. Wystarczy już tematów typu: Ratunku ! chyba jestem w ciąży!

mozesz byc w ciazy, pamietaj ze sporo sluzu znajduje sie przy szyjce macicy i nawet jezeli wydawalo Ci sie ze go nie ma to moglo sie tak zdazyc ze on byl. Wydaje mi sie ze prawdopodobienstwo jest spore

na test wydaje mi się że jeszcze za wcześnie, zrobie go w poniedziałek, a tymczasem mam nadzieje ze dostanę @, troche juz się spóźnia ale to może to być też przez stres....sama już nie wiem....