Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flamenco-lalala

5-cio latek w pampersie???

Polecane posty

pewnie jej dziecko tez robi w pampersa i dlatego tak mowi;p

Gość animowany
Mam 13 lat, sikam w pampersy i nie moge z tym skonczyc powiedzcie jak to zrobic, bardzo was prosze.

Widocznie mamusi sie nie chce nauczyc synka...o zgrozo 5 latek z pampersem przeciez w przedszkolu dzieci by sie z niego smialy biedne dziecko. Jak sobie nie daje rady niech zasiegnie pomocy jakiegos lekarza.

Zaponnialam dopisac i dawala 3 miesiecznemu dziecku melko krowie i dziwila sie, ze ma zaparcia !!!!!!!!!! To chyba z ta mamusia cos nie tak.

Gość polaa75
Czytam ten temat i jakbym widziała swoją koleżankę z sąsiedztwa! Ona wraz z mężem pracują w Anglii a niespełna 6 latkiem zajmuje się samotna, nadopiekuńcza babcia ! Dziecko jest nad wyraz spokojne lecz pod ciężkim parasolem babci co zobaczyłam na własne oczy gdy chciałam pożyczyć od niej późnym wieczorem troszkę pieprzu i gdy mię wpuściła akurat przygotowywała wnuka do snu i oniemiałam gdy zobaczyłam takiego chłopa w pampersie, piżamce jednoczęściowej ze smokiem wtulonego w misia a w dodatku babunia jeszcze go usypiała ! To był istny dramat a gdy spytałam dlaczego tak robi obrażona mnie wyprosiła ! Pieprzu oczywiście nie pożyczyła...... Dziecko kaleka

Gość abradabka
wiecie co? a moja corcia ma skonczone 4 latka i na noc( i tylko na noc0 nadal spi w pampersi bo sie moczy. nie zawsze ale tak ok 3 razy w tyg, ogolnie jest zdrowa, bysta, zdalna jak na swoj wiek ale sie moczy, i co zrobic?/ juz probowalam wielubsposobow zeby oduczyc ale to na nic.. chyba musze czekac..