Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna 123

zaczęłam się bać, co będzie dalej...

Polecane posty

Gość ciężarna 123

jestem po połowie ciąży, na początku ciąża dodawał mi sił, byłam rozemocjonowana tym że będę mamą, teraz boję się co będzie dalej, jak sobie poradzę, boję się że będę wyglądać jak słoń, choć już po mnie widać że że spora jestem, i mi to przeszkadza :(dnie ciągną się, nie mam zajęcia, często mi smuto, nic mi się z drugiej strony nie chce, nie wiem co mi jest :(

Gość a to problem
a ja mam mega kaca, też czuje się chujowo ehh przejebane

Gość może porozmawiaj
z bliską osobą,to naturalne,że czasem pojawiają się wątpliwości,ale dasz radę.Zobaczysz urodzi się dzidziuś,będziesz szczęśliwa

Gość karinnnna 1234
a w którym miesiącu, tygodniu jesteś i ile przytyłaś?

Gość karinnnna 1234
Chyba to jest ta pogoda, chłodno ale pomyśl, że my nie będziemy cierpieć z powodu upałów.....będzie dobrze, nie martw się, pomyśl o maleństwie, jak będzie się cieszyło, że przyjdzie na świat...?;)

Gość ciężarna 123
5 i pół miesiąca, 8 kilo przytyłam :(

Gość karinnnna 1234
No to ja jestem w 24 tygodniu i 5 kilo, że za mało, może spróbuj ograniczać jedzenie, jedz zdrowo nie jedz słodyczy, pij dużo wody i herbatek np. żurawina, melisa i warzywa gotowane i owoce... Ja jem dużo nabiału... Powiem Ci tak ja dwa tygodnie stanęłam na wagę i stwierdziłam, że z adużo ważę i że za szybko mi idzie w górę ta waga i postanowiłam ograniczać a co myślę, zdrowo jem, często, zero tłuszczy, mięsko chude.....itp, ograniczam chleb a jak już do pieczywo ziarniste.... I co przez dwa tygodnie nic nie przybyło waga stoi, a z dzieciątkiem wszystko ok. byłam w tym tyg. u lekarza.....polecam to.....

Gość ciężarna 123
dzięki, tylko ja lubię bułeczki pszenne i jak nie zjem to chyba padnę, mam smaki i koniec :)myślę nad ćwiczeniami w ciąży, tylko jakie?????

Gość miaaa...23
Z ćwiczeń to chyba tylko jakieś większe spacery :) Ale to i tak może nie mieć znaczenia. Ja w połowie ciąży miałam jakby jadłowstręt tzn. jadłam coś ale tylko tak żeby dziecku nie zaszkodzić... nie jadłam słodczy ... Efekt? W 8 i 9 miesiącu ciąży przytyłam w sumie 21 kg (przez całą ciążę 27kg) bo zatrzymywała mi się woda w organiźmie :o

Gość fagottino
niestety ciaza troche trwa na poczatku sa emocje potem lekkie znudzenie a ptem chyba troche umeczenie boisz sie ze za duzo przytyjesz?