Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość editkaa

to prawda ze cialo po ciązy wiotczeje?

Polecane posty

Gość editkaa

zostaja rozstpey,celluit i skora obwisla na brzuchu? uda traca jedrnosc? to mneii przeraza!

Gość u nadin
prawda ale podobno to juz nie sa takie wazne rzeczy :P

Gość swieta prawda niestety
😭

Gość miaaa...23
Eeee tam :o ... Ja nie mam ani jednego rozstępu (przez całą ciążę smarowałam się codziennie zwykłą oliwką dla dzieci),brzuch się wchłonął sam i skóra faktycznie nie jest już taka jędrna, ale nie widać tego wogule, trochę celulitu na udach miałam zawsze, ale nie jest on zbytnio widoczny, a uda wcale nie straciły jędrności :) Jest dobrze :) Aha... a w ciąży przytyłam 27kg :o

Gość editkaa
to chyba odsune ciaze do 30 stki. czesto widze mlode mamay w mini jedrne nogi zero rozstepow,plaski brzuszek tez bym tak chciala

Gość u nadin
miaa..23 kłamiesz przy 27kg nie moglo nie pozostac sladów :P mysle ze sama sobie wmawiasz ze jestes piekna i jedrna :P

Gość editkaa
a czy tą skore na brzuchu da sie ujedrnic silownia? zeby brzuszek byl plaski i jedrny?

Wiotczeją? Raczej skóra jest rozciągnięta - choć i to nie jest regułą :) rozstepy - jedne maja inne nie, cellu - w zależności ile wskoczyło na + :) Jestem 4 m-ce po porodzie i postanowiłam wrócic do swojej wagi sprzed ciąży - zostało mi jeszcze 8 kg i jestem dobrej mysli - juz chodzę na ćwiczonka zbiorowe ale .... fakt, jak pisze u nadin -- to już nie są takie ważne rzeczy ;)

Gość miaaa...23
Ehhh no fotki nie wkleję :) Nie musisz wierzyć :) Ale ktoś kto mnie nie zna i nie wie że mam dziecko to robi wielkie oczy jak się dowie, że jestem mamą :) Oczywiście ćwiczenia po porodzie (po połogu) tylko przyspieszą powrót do poprezdniej sylwetki :) Ja niestety jestem leniwa i mam jeszcze ok.8 kg do zrzucenia (do wagi sprzed ciąży)... ale jestem zadowolona ze swojego wyglądu :)

Gość taka mala kobitka ...
Przed ciążą miałąm niedowagę,więc te 6 dodatkowych kg pasują mi idealnie :) No ale skóra na brzuchu faktycznie jest mniej jędrna i rozciągnieta jeszcze i trochę cellulitu na udach i posladkach mi zostalo.Jak na razie uzywam kosmetyków ujędrniających i antycellulitowych i staram się zdrowo odzywiac. Zaczynam mieć więcej czasu dla siebie więc wkrótce włączę jeszcze ćwiczenia :) Rozstępów nie mialam mimo 16kg na plusie .

Prawda, rozstępy się często pojawiają, cellulitis może się nasilić a ciało wiotczeje jakoś - szczególnie na brzuchu, ale nie tylko. Ale pocieszę, że u mnie powoli to wszystko znika. Zwiotczenie praktycznie znikło, cellulitis też. Rozstępy zostały, ale na to chyba niewiele można poradzić... Niby z czasem zjaśnieją. No i piersi już nie tak sterczące jak wcześniej :) Za to utyłam parę kilo (a miałam niedowagę, więc gites) i pryszcze mi znikły :D Ogólnie to bilans wychodzi u mnie nawet na + ;)

Editkaa - skóry nie ujędrnisz siłownią. Siłownia wzmocni mięśnie brzucha, ale ta skóra i tak będzie przez jakiś czas nadmiarowa. Ja mam mięśnie już takie twarde, jak przed ciążą, ale skóra jest nie całkiem skurczona, przez co brzuch nie jest płaski jak deska. Ale to powoli schodzi, nie wiem do jakiego stopnia zlezie, ale dla mnie nawet jakby zostało jak jest teraz, to byłoby całkiem dobrze ;)