Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anahi

NORMADERM VICHY- CZY KTOS UYZWAL

Polecane posty

Gość anahi

czy któś używał NORMDERM VICHY ? warto go kupic cyz nie bardyo

Gość jessy27
cześć, powiem szczerze że używałam, mialam problemy z cerą i bynajmniej nie był to trądzik, wyglądala nieladnie grudki, zgrubienia, nie liczyłam na to że normaderm zdziala cuda ale że poprawi widocznie jej stan. guzik prawda. w sumie kupiłam 4 opakowania , kilkanascie miesięcy regularnego stosowania, i jedynie pory się zweziły troche.moja opinia?-szkoda pieniędzy-lepiej wydać na kosmetyczkę. Dla mnie najskutecznieszym lekarstwem na cerę okazała sie ciąża.

ja uzywam kremy na dzien z tej serii wlasnie zaczynam drugie opaowanie jestem zadowolona - ladnie pachnie, szybko sie wchalania, dobrze nawilza i zwęża pory ale nie mam jakis wielkich problemow z cera kiedys mialam trądzik okoloustny to musialam uzywac innych smarowidel, takich na recepte

Gość Betiko
Powiem szczerze żę te kosmetyki sa naprawde dobre. Maja przyjemny zapach , zwłaszcza krem na noc z normaderm...ma nietlusta konsystencje i nie zatyka porów . Tak samo krem na dzień, moze i nie matuje tak dobrez ale buzia jest gładka i pory się zweżaja osobiście polecam wszytskim kosmetyki z Normaderm :)

Gość Antii
ja uzywalam:) Cera po nim jest ladnie nawilzona gladka;) Ale porow nie zwezil:) I na wypruyski nie pomogl:) Ale ladnie pachnie trzeba przyznac.:P Jednak uwazam ze za ta cene mozna kupic cos o wiele lepsszego:)