Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona i bez sil

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość zagubiona i bez sil

pomozcie bo jestem w stanie zalamania calkowitego , na ktore wplywa mnostwo spraw Chodzi o wspolrzycie , nie mam zadnej przyjemnosci z sexu . Chwile jest moze to przyjemne ale potem czuje tarcie i nie ma to nic wspolnego z przyjemnoscia , nie wspomnac o orgazmie podczas stosunku ........... wspolzyjemy juz od 1 roku , jest moim 1 partnerem , mam 23 lata. jesli ktoras miala podobnie a wyszla z tego i potafi mi pomoc , czy to przez kontakt na forum czy mail , bardzo prosze nie chodzi tylko o mnie , ale o mojego partnera ktory wpada w dol bo czuje ze cos z nim jest nie tak .Ja tez wpadam bo zaczynam myslec ze to cos ze mna nie tak , i sie odsuwamy od siebie boje sie bardzo , nie chce zebysmy sie rozstali przez taką glupote niby Ale pomyslcie jak potem w malzenstwie funkcjonowac prawidlowo dziewczyny prosze o pomoc !!!!!!!!!!

Cześć! Też tak miałam kiedyś. Poszłam do lekarza żeby porozmawiać o problemie a lekarz powiedział, że u mnie przyczyną są tabletki antykoncepcyjne, które powodują suchość pochwy. Ale po pewnym czasie mi przeszło. Zauważyłam też, że w momencie kiedy mam większy stres też tak mam lub kiedy przeprowadzam się. Wszystko zawsze wraca do normy kiedy przyzwyczaję się do nowego miejsca na przykład.

Gość zagubiona i bez sil
nie biore tabletek , tylko prezerwatywaa :(

Gość hehehehhe
najwidoczniej nie jesteś podniecona podczas sexu i dlatego sie obcierasz... może gra wstępna jest za krótka... najpierw sie musisz dobrze podniecić bo inaczej nie ma śluzu któryby łagodził tarcie

a ja słyszałam, że suchość pochwy to tez taka dolegliwość, która niektóre kobiety po prostu mają. Może idź do lekarza i pogadaj z nim o tym. Może trzeba zrobić badania na poziom hormonów? A do tego czsu proponuje kremy i żele nawilżające:)