Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezu jak sie boje

bola mnie non stop wezly chlonne pod prawa pacha od wczoraj

Polecane posty

Gość jezu jak sie boje

nie wyczuwam zadnego guzka, nic..... boje sie, wyczytalam ze to moze byc nowotworowe... ostatnio moj kolega zmarl nagle na bialaczke w ciagu kilku dni , mimo ze byl zdrowy jak ryba.. do internisty bede mogla isc dopiero w pon/wt.. jej ;(

Gość nie panikuj
to prawdopodobnie zwykły stan zapalny. Mnie często bolą węzły chłonne przed okresem ...

Gość kabum kabum
spokojnie, to moze byc tez objawem przeziebienia, oslabienia organizmu. nie panikuj, dbaj o siebie i dotrwaj do wizyty u lekarza. trzymm kciuki:) 🌼

Gość jezu jak sie boje
nie mam temp, nie jestem przeziebiona, okres dopiero za 2tyg, nie wiem co robic.... apap pomoze na bol?

Witaj, nie panikuj! Jeśli używasz antyperspirantu to go odłóż na jakiś czas. Związkiw nim zawarte zatykają gruczoły potowe i robi się stan zapalny, czasami od golenia pach też może boleć.pzdr

Gość Djamila
Jejku to moze sie wystraszylas i nie dziwne , ze teraz sobie wmawiasz najgorsze NIE WOLNO TAK !!! bo nawet moze cie bolec podswiadomie jesli tak sie nakrecisz !! Moze sie przesililas , dzwigalas cos ostatnio moze - nie sadze zeby Ciebie odrazu spodkalo cos Takiego jak Twojego znajomego - NIE MARTW SIE !!

WEZŁY CHŁONNE PRZY NOWOTWORACH NIE BOLĄ A SĄ POWIEKSZONE... :O dzizas.. :O wezly chlonne bola przy infekcji..

Gość to na pewno....
rak ;]