Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochydniara

rozszerzone pory, co na to????????????????????????????

Polecane posty

Gość ochydniara

co jest dobre i w miare szybko skutkuje??? mam roszerzone pory i niczym nie moge ich zlikwidowac ;// stosowalam wiele masci, ale nie zdaja rezultatu ;[ pomocy!!

Gość kabum kabum
wiesz co...tka prawdopodobnie nasza uroda ;) ja mam rozszerzone pory kolo nosa...troszke pomogly peelingi kwasami, ale nadal sa jakie byly. chyba sie juz z tym pogodzilam. rozszerzone pory to jeszcze nic strasznego ;) :classic_cool:

Gość kf4
mikrodermabrazja do końca życia

Gość ochydniara
dla mnie to duzy problem ;[[[[[ jak naloze sobie fluid to widac je strasznie i wyglada to okropnie ;////// a z fluidu nie zrezygnuje bo mam przebarwienia, ale mimo wszystko nawet jak nic na buzie nie nakladam to strasznie to ochydnie wyglada ;[[[[[[[ nie ma jakiejs masci, ktora pomoze?? ;[[[

Gość ochydniara
kf4 mnie nawet na jeden zabieg nie stac ;[[

Gość mita pita rita
masci raczej nie pomoga. musisz sie z tym pogodzic i to zaakceptowac. moglaby rzeczywiscie pomoc wizyta w dobrym gabinecie dermatologii estetycznej, ale rzeczywiscie zabiegio tego rodzaju sa dosc drogie a w dodatku trzeba je co jakis czas systemartycznie powtarzac. olej rzszerzone pory- ja tez mam kolo noska jak ktos pisal wyzej ale kompletnie mi to nie przeszkadza :) 🌼

Gość jkkkk
myj twarz zawsze w chłodnej wodzie, stosuj maseczki ściągające. Nie stac Cię na mikrodermabrazje w salonie-to moze wypróbuj domową-kosztują już od 30 zł.

Gość iliwiata
krawiec - zwęży :) a tak na poważnie, to niewiele da się zrobić, bo w jakimś stopniu to geny i ciężko to zmienić... z wiekiem zazwyczaj nie jest to tak uciążliwe i nie tak widoczne